L’Asador Altamira d’Alaquàs guanya el concurs internacional de paella de Sueca

L’Asador Altamira d’Alaquàs guanya el concurs internacional de paella de Sueca

El Restaurant-Asador Altamira d’Alaquàs ha guanyat avui l’edició número 57 del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. El segon dels premis ha sigut per a l’Alqueria del Pou de València, mentre que el tercer ha estat per a La lluna de València, de San Pedro de Barva (Heredia, Costa Rica).

El premi a la millor paella dels restaurants valencians (vint dels quaranta-un participants) ha anat a parar al Picanterra de Cullera; mentre que el dedicat al millor local (quatre participants) ha sigut per al Restaurant Rodassoques. Anocado de Tòquio (Japó) ha obtingut el guardó de la millor paella extrangera.

Els quaranta-un inscrits procedien d’arreu de l’estat espanyol; de les diferents semifinals internacionals celebrades al llarg de l’any al Japó, EUA, Austràlia i Costa Rica; el guanyador de la primera semifinal digital del certamen; i altres concursants provinents de França i Perú.

Polèmica en el fi de festa
El final de festa s’ha vist envoltat per la polèmica pel format que enguany ha volgut donar-li els responsables de l’Ajuntament de Sueca, entitat organitzadora. Han substituït el tradicional dinar asseguts a taula per un còctel en el qual els convidats han estat drets durant la part de la festa destinada a parlaments de les autoritats i lliurament de premis i  distincions.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.