Almussafes es prepara per a celebrar el 9 d’Octubre amb el seu segon Concurs de Cartells

Almussafes es prepara per a celebrar el 9 d’Octubre amb el seu segon Concurs de Cartells
  • Els interessats a participar en aquesta convocatòria podran presentar al certamen un màxim de 3 treballs fins al pròxim 18 de setembre

La celebració de la festivitat del 9 d’Octubre està molt a prop i tant l’Ajuntament d’Almussafes com l’ampli teixit associatiu local es preparen per a organitzar una completa programació festiva que transmeta història, cultura, tradicions i participació.

Com a avantsala a l’inici dels actes commemoratius d’aquesta important efemèride per a la societat valenciana, el consistori, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris i Comerciants (AECAL) i l’Associació Cultural “Paleta i Pinzell”, ha llançat el II Concurs de Cartells del 9 d’Octubre, una iniciativa amb la qual es pretén il·lustrar el conjunt d’actes plantejats, així com facilitar el desenvolupament de la creativitat dels veïns i veïnes del municipi.

Per a la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes, Teresa Iborra, “no és gens senzill reflectir en una obra artística tot el que representa per als valencians la festa del 9 d’Octubre. No obstant això, sabem que a Almussafes tenim veïns i veïnes amb molt de talent que són capaços de sintetitzar d’una manera molt bella i en un espai limitat tots els valors intrínsecs a aquesta commemoració”.

L’obra guanyadora en la categoria adulta servirà com a imatge dels cartells editats pel consistori i, a més, s’adjudicaran dos premis segons la categoria. El millor treball de la modalitat infantil aconseguirà 50 euros i el més destacat de la modalitat adults 100 euros. Tots aquests guardons es lliuraran el pròxim divendres 6 d’octubre durant el desenvolupament del “Sopar Estellés”, en el qual està previst la realització d’una jam poètica oberta a la participació de tota la ciutadania i en la qual també actuaran Néstor Mont i Didier Ferrando.

Normativa
Les bases, que estan disponibles en la pàgina web www.almussafes.es, arrepleguen que pot participar en la convocatòria “tota persona física que ho desitge”, tenint en compte que la categoria infantil està oberta fins als 16 anys i que la d’adults s’ha establit per als majors de 17. Cada participant podrà presentar un màxim de tres dissenys de 420 x 297 mil·límetres i podrà fer-ho fins al pròxim dilluns 18 de setembre en la consergeria del Centre Cultural.

Les obres es presentaran sense signar i en un sobre tancat en el qual s’haurà d’incloure a l’interior un altre sobre amb les dades personals de l’autor o autora. En l’exterior del sobre gran haurà de llegir-se de forma clara “II Concurs de Cartells 9 d’Octubre” i la categoria en la qual es participe.

El jurat, integrat per personal de l’ajuntament i membres de AECAL i “Paleta i Pinzell”, es reunirà el dijous 21 de setembre per a escollir les obres guanyadores, després del que s’anunciarà el resultat de la votació. Està previst, així mateix, l’exposició de tots els treballs participants en una mostra que podrà visitar-se pròximament en el hall del Centre Cultural.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.