El Mareny acollirà el 16 i 17 la final de la Copa d’Espanya de Patinatge ‘Freestyle’

El Mareny acollirà el 16 i 17 la final de la Copa d’Espanya de Patinatge ‘Freestyle’

El Mareny de Barraquetes acollirà la fase final de la Copa d’Espanya de Patinatge Freestyle el cap de setmana del 16 i 17 d’este mes de setembre. La primera de les fases prèvies es va celebrar a Cáceres; i la segona a Tarragona.

Es tracta d’una ocasió única per a poder presenciar els millors patinadors en la modalitat de tot l’estat. S’espera l’assistència de representants de federacions d’arreu del territori nacional, així com la de molts aficionats i integrants de clubs que es desplacen a vore la competició.

Les proves es duran a terme al Poliesportiu Municipal. La competició està previst que comence a les 9:00 hores del matí del dissabte, dia 16. Des de l’Ajuntament del Mareny recorden que començaren a apostar per aquest esport fa cinc anys amb una primera exhibició.

“Vegent la gran acollida que cada any tenia es va decidir fer l’any passat el 1er Open Nacional de patinatge del Mareny de Barraquetes i enguany podem tindre la final de la copa d’espanya, la qual cosa ens alegra vore com poc a poc el nom del Mareny va arribant a més llocs i podem tindre cada vegada events mes importants al nostre poble”, explica l’alcalde, Jordi Sanjaime.

L’event està organitzat per la Reial Federació Espanyola de Patinatge, amb la col·laboració de la Federació de patinatge de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.