Importants obres de renovació del clavegueram del Perelló subvencionades per la Diputació

Importants obres de renovació del clavegueram del Perelló subvencionades per la Diputació
  • Jorge Rodríguez: “Retornem l’autonomia als alcaldes perquè invertisquen els diners dels ciutadans en les obres que milloren la seua qualitat de vida”

Renovar per complet la xarxa de clavegueram de El Perelló, que en paraules del seu alcalde, Andrés Fernández, “es trobava en molt mal estat, amb canonades degradades o que han desaparegut, amb el perill de contaminació que açò comporta”.

És el projecte en el qual aquesta Entitat Local Menor ha invertit les ajudes de la Diputació de València dels PPOS 2016 i SOM 2017, els plans provincials d’obres i serveis.

“Es tractava de canonades molt antigues, les quals es construïen per trams i s’anaven empalmant sobre un sòl d’arena. Açò ha fet que s’enfonsen alguns tubs i que es filtre aigua bruta. No estem per la labor de contaminar i per açò estem arreglant-ho”, ha assegurat Andrés Fernández.

Per aconseguir-ho el consistori del Perelló ha destinat el pressupost del PPOS 2016, que ascendeix a 92.968,03 euros, i el del SOM 2017, 109.952,49 euros, en total més de 200.000 euros.

Així mateix, s’han aprofitat els fons del Pla de Camins i Vials per a renovar el paviment dels carrers afectats per les obres de clavegueram. D’aquesta manera, s’han realitzat millores en els carrers Dr. Brugada, Amèriques, Menorca, Les Escoles, Roger de Llúria, Sant Roc, Andreu Sales, Montesa, Sevilla i Moreno.

“Retornem l’autonomia als alcaldes perquè invertisquen els diners dels ciutadans en les obres que milloren la seua qualitat de vida”, ha assenyalat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

O.R.

NOTÍCIES RELACIONADES:
11 gener, 2017. El PSPV creu innecessari gastar 880.000 euros en un local per a Aigües de Sueca

12 gener, 2017. Contestació per la crítica del PSPV-PSOE a la compra d’un local per a Aigües de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.