La Guàrdia Civil confisca a Cullera 3.000 CDs i DVDs, dos ordinadors i roba falsificada

La Guàrdia Civil confisca a Cullera 3.000 CDs i DVDs, dos ordinadors i roba falsificada

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “Armarium” ha procedit a la detenció d’un home de nacionalitat senegalesa per un delicte contra la propietat industrial i un altre de desobediència greu agent de l’autoritat.

Amb està operació són més de vint els detinguts per aquests delictes en la localitat de Cullera en aquest estiu. Respecte al detingut es tenien sospites que s’estiguera dedicant a la distribució de CDs i DVDs, falsificats per ell mateix en el seu habitatge de Cullera a manters d’altres localitats properes.

Per açò, es va iniciar l’operació ‘Armarium’ per part d’agents de la institució armada de Cullera amb la finalitat de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Fruit dels dispositius establits, i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder detenir a aquesta persona quan circulava amb una bicicleta i una motxilla de grans dimensions. La va tirar en veure als agents i va fugir, segons informen fonts de la Guàrdia Civil. Fou detingut uns minuts més tard després d’un forcejament en una residència d’ancians on intentà amagar-se.

La fase d’explotació d’aquesta operació es va dur a terme el passat dia 16 d’aquest mes. Els agents encarregats del cas van procedir a la detenció d’aquest home de nacionalitat senegalesa pels presumptes delictes contra la propietat industrial i  de desobediència greu als agents de l’autoritat.

La Guaràdia Civil ha intervingut més de 3.000 CDs i DVDs, dos ordinadors i roba de marca falsificada per a la seua posterior venda.Les diligències van ser lliurades en el jutjat de Primera Instància i Instrucció de guàrdia de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.