Tradicional concentració de motos per al diumenge 3 de setembre a Sueca

Tradicional concentració de motos per al diumenge 3 de setembre a Sueca

El Moto Club de Sueca organitza un any més la concentració anual coincident amb les Festes Majors de la capital de la Ribera Baixa. Aquesta vintena segona edició es durà a terme el diumenge 3 de setembre. La trobada, a la que assisteixen centenars d’aficionats en cada cita, es durà a terme al costat del Pavelló Poliesportiu Cobert situat en la ronda del País Valencià.

Les inscripcions s’obriran a les 9 del matí. L’organització ha previst satisfer a tots els gustos en l’esmorzar. Per açò han previst quatre tipus d’entrepans a triar entre embotit; pit de pollastre amb tomaca; truita de creïlles; i tonyina, ou i pimentó del ‘piquillo’.

El preu d’inscripció de 8 euros inclou samarreta commemorativa, participació en sorteigs d’obsequis entre els quals es troba el regal especial d’una scooter Ride Jump de 50cc.

Per a les 11:30 hores, aproximadament, està prevista una ruta turística cap a la Muntanyeta dels Sants, única roca que ressalta enmig del Parc Natural de l’Albufera. El monticle alberga l’ermita dedicada als Sants Abdon i Senent, advocats dels arrossers davant les amenaces d’una pedregada.

En aqueix emblemàtic espai s’obsequiarà als participants amb un refresc d’aiguallimó granissat. La gratificant ruta discorre en un 80% per camins asfaltats entre la marjal de camps arròs que en aquestes dates estan a escassos dies de començar la sega. La concentració finalitzarà a les 13:30, en la mateixa zona de trobada, amb el sorteig de la scooter de 50cc.

Programa:
Pavelló Cobert Municipal (ronda del País Valencià)
Organitza: Moto Club Sueca
Inscripcions: a partir de les 9 hores (8 euros)

Moto Club Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.