Almussafes garanteix ajuda personal durant un any als usuaris del portal d’ocupació

Almussafes garanteix ajuda personal durant un any als usuaris del portal d’ocupació
  • La psicòloga contractada dins del programa Ocupació Pública Juvenil de la Generalitat també desenvolupa labors d’atenció al públic en l’Agència de Desenvolupament Local

El passat mes de juny l’Ajuntament de Amussafes estrenava el seu nou Portal d’Ocupació, http://ocupacio.almussafes.org/, una plataforma online a través de la qual els veïns i veïnes de la localitat tenen al seu abast tota la informació relacionada amb la cerca de treball, el l’empreniment, els cursos de formació i els programes als quals poden accedir els almussafenys per a millorar les seues possibilitats d’inserció laboral.

Després de tres mesos de funcionament, el denominat ‘Portalemp’, creat per a millorar i agilitar els tràmits a l’hora d’inscriure’s a l’ADL del municipi i que constitueix un punt de trobada entre les empreses i els candidats, millora el seu servei gràcies a la incorporació al departament d’ocupació d’una jove qualificada que desenvoluparà durant un any tasques de suport als usuaris de la plataforma.

“Recentment vam apostar per aquest portal d’ocupació convençuts que havíem d’acostar encara més tots els serveis oferits pel municipi a les persones aturades i a les empreses i ara el que pretenem és facilitar el seu ús perquè els veïns i veïnes puguen traure-li el màxim partit possible”, destaca l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González.

Amparo Plaza, que s’ha incorporat divendres 25 d’agost al seu lloc, ajuda als usuaris de la citada plataforma a utilitzar totes i cadascuna de les seues prestacions, entre les quals s’inclouen seccions que permeten l’actualització del perfil professional, la creació d’un currículum vitae estandarditzat i disposar d’informació rigorosa relacionada amb les empreses, l’empreniment i els processos de selecció de personal.

El projecte, que es desenvolupa a través del programa d’Ocupació Pública Juvenil impulsat per la Generalitat Valenciana, es duu a terme gràcies a l’acord aconseguit entre el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), que aportarà 17.207 euros, i l’Ajuntament d’Almussafes, que finançarà amb fons propis els 4.893 euros restants.

Tal com es va anunciar durant la inauguració del portal, per a la utilització d’aquest nou servei els interessats han de donar-se d’alta com a demandants d’ocupació de forma online i completar el seu currículum. La inscripció es pot efectuar a través d’un apartat inclòs en la web municipal, www.almussafes.es, o mitjançant la pròpia pàgina ocupacio.almussafes.org. “Gràcies a aquest nou projecte, amb el qual a més oferim una oportunitat laboral a una ciutadana del municipi, seguim mostrant el nostre absolut compromís amb l’ocupació”, assenyala González.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.