El Castell de Cullera acollirà dos concerts del Cicle Internacional de Tango

El Castell de Cullera acollirà dos concerts del Cicle Internacional de Tango
  • ‘Desde dos orillas’ fa referència a les diferents procedències dels seus artistes i tindrà lloc els dies 26 d’agost i 2 de setembre

La companyia argentina Berretín, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cullera i la seua regidoria de Patrimoni, realitzarà dos concerts on els artistes aprofitaran la majestuositat del Pati d’Armes del castell per a desenvolupar la seua obra. Els espectacles, que tenen lloc els dies 26 d’agost i 2 de setembre a les 21.30 h, estan emmarcats dins de la primera edició del Cicle Internacional de Tango.

L’obra pretén canviar la concepció que té la gent respecte als tangos. Per a açò s’ha triat un repertori de peces del cançoner clàssic del gènere. D’una banda, temes famosos que la gent pot identificar i així empatitzar amb ells, i d’altra alguns menys coneguts, però de major riquesa i bellesa en la seua execució.

La directora de la companyia i de l’espectacle, Analía Bueti, arriba a Cullera amb grans idees. ‘Intentem llevar la idea que el tango és un gènere avorrit. Volem que es vega com una experiència emocional i divertida’, ha explicat. A més, l’espectacle barreja històries que s’explicaran entre peça i peça, anant des dels tangos fins a les milongues i passant pels vals.

‘Desde dos orillas’, títol que fa referència a les diferents procedències dels seus artistes, tindrà uns artistes i un repertori diferent els dos dies. L’elenc del dia 26 d’agost estarà format per Bueti, cantant encarregada de posar-li la veu a l’espectacle, reconeguda per la seua labor en la difusió del tango i coneguda en alguns mitjans com l’ambaixadora del tango a la Comunitat Valenciana. L’acompanyaran Aníbal Corniglio, guitarrista famós per la seua participació activa en el panorama dels tangos de Buenos Aires, i Mariano Siccardi, pianista, compositor i arreglista acostumat a acompanyar a grans artistes de l’escena dels tangos d’Argentina.

El dia 2 de setembre serà Hernán Genovese el cantant de l’espectacle. A més, comptarà amb la participació de Bueti com a artista convidada. Amb açò, el públic podrà gaudir de les diferències entre els tangos interpretats per una dona i un home.

El format pretén ser una mica més que un concert. Jugant amb la interacció entre els músics i la veu, s’involucra a l’espectador fins a aconseguir una empatia que no vol deixar a ningú impassible.

Amb açò l’Ajuntament de Cullera vol donar suport a les iniciatives culturals i portar a la localitat espectacles de calat internacional. En aquesta ocasió, a més, s’ha volgut aprofitar el castell, un lloc que desperta interès per si sol, per a crear una ambientació única i irrepetible.

Entrades
Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden comprar i/o reservar les seues entrades en el Castell de Cullera. El preu és de 10 euros.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.