El PP de Cullera critica el caràcter i la falta de cobertura legal de l’espectacle ‘raper’

El PP de Cullera critica el caràcter i la falta de cobertura legal de l’espectacle ‘raper’

condolFora de tot lloc l’espectacle que va oferir la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cullera dirigida per la regidora Laura Simó, i que dissabte passat dia 5 en ple passeig marítim i davant la presència de famílies i menors van haver de suportar un llenguatge masclista, groller i xenòfob, tal com reflecteixen els mitjans de comunicació i les múltiples telefonades de turistes i veïns a la Policia Local, queixant-se de l’espectacle ‘raper’ que s’estava realitzant, adduint que ni l’hora ni el lloc triat eren els més apropiats per a aquest tipus d’espectacle.

“Rimes, balls i piruetes per a representar la cultura urbana de Cullera”; “Es donaran a conèixer les activitats en què les que els joves locals estan immersos”.

Amb aquestes frases es va publictar en xarxes socials l’esdeveniment, que per cert ha sigut esborrat del facebook municipal, suposem perquè no quedara patent que l’organitzador era el propi Ajuntament a través de la Regidoria de Joventut.

El ben cert i que hem pogut esbrinar, és que àdhuc sent el pròpia Ajuntament l’organitzador, no existeix expedient algun que arreplegue l’esdeveniment, ni la signatura de la Tinent Alcalde de Cultura autoritzant-ho, requisit indispensable per a la realització de l’esdeveniment, ja que la pròpia regidora Laura Simó no té potestat per a açò.

Si que consten factures o i pressupostos per valor de 2.500,00 euros que ha costat el ‘caché’ dels intervinents a més de viatges i desplaçaments des de les ciutats de Sevilla i Cadis dels propis participants en aquest tipus d’enfrontaments rapers.

A més es va consentir la instal·lació d’una barra per a la venda de begudes i alcohol per part de la Regidora de Joventut Laura Simó, de manera totalment il·legal i sense autorització de cap classe, no existint constància d’açò ni en la documentació del propi expedient.

Que l’horari de funcionament era fins a les 22.00 del dissabte, i passava de la mitjanit quan va finalitzar.

Que ens consta i així se’ns ha indicat per la policia local, que aquesta clausurara l’esdeveniment per ordre del Sr. Alcalde Jordi Major tal com ha sigut publicat en premsa.

Lamentem enormement aquest tipus d’accions descontrolades i totalment desorganitzades per part de certs regidors, que l’única cosa que aconsegueixen en comptes de fomentar un atractiu més per a la nostra ciutat, és generar un conflicte entre els veïns i visitants.

PP de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.