Centenars de persones es manifesten a la Ribera Baixa contra els atemptats

Centenars de persones es manifesten a la Ribera Baixa contra els atemptats

condolCentenars de veïns i veïnes dde la Ribera Baixa s’han manifestat aquest migdia en senyal de rebuig als atemptats terroristes ocorreguts en les darreres hores a Catalunya. La protesta ha anat més enllà dels propis ajuntaments que havíen convocat a instàncies de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Empreses, comerços, serveis públics i indústries turístiques també han parat la seua activitat a les 12 del migdia per tres minuts en solidaritat en les víctimes.

Els ajuntaments has expressat la seua enèrgica condemna a aquests atemptats mitjançant un comunicat oficial llegit durant l’acte per representants dels consitoris  en el qual s’assegura que “mai un acte tan salvatge i inhumà podrà doblegar la societat democràtica en la qual vivim”, com ha estat el cas d’Almussafes.

Cullera i Sueca tambet han manifestat la seua condemna contra els actes terroristes i ha volgut transmetre la solidaritat del poble cullerenc a la ciutat comtal. Especial ha estat la concentració de Sueca on en ser divendres i dia de mercat s’han concentrat més de tres-centes persones.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.