Rescatat de matinada d’una sèquia amb fort corrent al terme de Fortaleny

La Guàrdia Civil de Sueca va rescatar a les 5 de la matinada del passat 15 d’agost a un home que es trobava en serioses dificultats al no poder eixir de l’aigua d’una sèquia en el terme de Fortaleny.

Els agents van acudir al lloc del succés només conèixer aquesta circumstància. Una vegada van arribar a la proximitat de la ubicació assenyalada, van escoltar a un home cridant, sol·licitant ser auxiliat.

Per a poder arribar van haver de saltar un mur de dos metres, i després d’entrar en un camp abandonat i obrir-se camí entre matolls i esbarzers, van aconseguir arribar fins a a una sèquia, on discorria l’aigua amb molt corrent.Va localitzar l’home que es subjectava amb una mà a la vegetació de la vora i cridava que no poder aguantar molt temps.

Els agents van aconseguir una corda gràcies a la col·laboració ciutadana, per a llançar-li-la i així evitar que fóra arrossegat pel corrent. A la persona auxiliada se li esgotaven les forces.

Aquest home presentava símptomes d’hipotèrmia i va ser traslladat per les assistències mèdiques a l’hospital de la Ribera per a un reconeixement mes exhaustiu.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.