Tanquen la platja del Perelló per la possible presència d’una tintorera

Tanquen la platja del Perelló per la possible presència d’una tintorera

La possible presència d’una aleta de tauró prop de la costa en la platja del Perelló ha obligat  a tancar la platja durant mitja hora, aproximadament, mentre els socorristes inspeccionaven l’aigua.

Abans de les 15:00 hores s’ha albirat prop de la costa el que semblava un tauró, possiblement una tintorera. Els socorristes de El Perelló, que este migdia han estat vigilant l’aigua han hissat la bandera roja durant poc més de mitja hora.

Els socorristes  ha hissat la bandera roja, tot i que quan aquests animals s’acosten a la costa, sol tractar-se d’exemplars desorientats o malalts i no solen comportar un perill seriós per als banyistes.

Fonts municipals han manifestat que “no podem assegurar que hi havia una tintorera, però si tenim clar que hi havien diversos dofins”. “S’han avistat prop de l’escollera, i després s’han retirat direcció València”, han afegit. Quan han comprovat que no hi havia cap perill, ha tornat la normalitat.

Tot i això, les versions són contradictòries. Testimonis presencials han assegurat que la tintorera anava acompanyada per un o dos dofins. En canvi, altres han afirmat que es tractava només de dofins i que no hi havia cap espècie de tauró. La tintorera és una espècie d’esqual molt més inofensiva que determinants taurons i sol aparèixer ocasionalment quan l’aigua està molt calenta.

RBi

Fotografia d’Hadal

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.