El club de Cullera aconsegueix quatre podis en el Campionat d’Espanya d’Armes Històriques

El club de Cullera aconsegueix quatre podis en el Campionat d’Espanya d’Armes Històriques

El passat 22 de juliol es va celebrar el Campionat d’Espanya d’Armes Històriques de Cartutxeria Metàl·lica en el Camp de Tir de Riba-roja de Túria. En aquestes modalitats de tir s’empren únicament armes de retrocarga que empren cartutxos carregats amb pólvora negra, i es disputen proves a 25, 50 i 100 metres.

En la modalitat Segona (revòlver a 25 metres) els tiradors Juan Cortés i Francisco Pla van aconseguir respectivament el quart i quint lloc, tots dos empatats amb 174 punts.

En aqueixa mateixa modalitat, en la categoria equips, el club de Cullera es va alçar amb el triomf. L’equip estava format per Francisco Pla, Salvador Bartual i Juan Cortés i obtingueren 513 punts.

En la modalitat Quinta “Freire i Brull” (fusell lliure a 100 metres, posició tombat) en la categoria equips els representants del club van aconseguir el segon lloc. En aquesta ocasió l’equip el formaren Enrique Frígola, Gerardo García i Cayetano Cuñat. Van obtenir 373 punts.

En la modalitat Sexta (fusell militar a 100 metres, posició tombat) es va imposar el tirador José Andreu, amb 173 punts, aconseguint el títol de Campió d’Espanya i establint nou rècord d’Espanya amb 173 punts, superant l’anterior en 10 punts.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.