Cullera també s’apunta a la venda d’entrades d’esdeveniments i espectacles per internet

Cullera també s’apunta a la venda d’entrades d’esdeveniments i espectacles per internet
  • L’ajuntament signa un conveni amb la plataforma Servientradas per a facilitar la compra dels tiquets

L’Ajuntament de Cullera ha arribat a un acord amb la plataforma digital Servientradas.com per a la gestió d’entrades d’esdeveniments i espectacles en el municipi a través d’internet.

D’esta manera, els veïns i visitants disposaran d’una eina que els facilitarà la compra dels tiquets, evitant així cues i desplaçaments, ha destacat la regidora de Cultura, Sílvia Roca. No obstant això, la venda en taquilla es mantindrà per a aquelles persones que no tinguen accés a la xarxa.

Els concerts, les representacions teatrals i en un futur esdeveniments esportius i de tota índole podran vendre les seues entrades online a través de la pàgina web www.agendacullera.com.

La citada plataforma permet una gestió més fàcil de les entrades a través d’ordinadors i dispositius mòbils tan sols amb una connexió a internet. També possibilita obtindre l’entrada en taquilla, portar-la en el mòbil o imprimir-la a casa des d’un correu electrònic.

En la presentació de l’acord han estat presents l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor; Roca i el director de Solucions Tecnològiques de Servientradas.com, Pascual Lasso.

Mayor ha assenyalat que amb esta iniciativa «millorem el servici facilitant l’adquisició d’entrades i fem un pas més en la digitalització de l’Administració local i de les nostres prestacions al ciutadà».

Des de Servientradas.com expliquen que la seua plataforma aporta des de sistemes tecnològics fàcils per a l’usuari final a sistemes destinats a la gestió interna. A més, permet la captació de dades de tot usuari, una bona gestió d’alta i visualització per al client i una segmentació pròpia perquè cadascun reba la informació que li interessa.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.