El govern de Sueca considera forasters per al Piromusical a marenyers i perelloners

El govern de Sueca considera forasters per al Piromusical a marenyers i perelloners

Les persones empadronades en les entitats locals menors (EELLMM) del municipi de Sueca del Mareny de Barraquetes i el Perelló hauran de pagar per a entrar al Piromusical que des de fa anys es fa a les Festes Majors de la capital de la Ribera Baixa com si foren veïnes i veïns d’altres pobles.

Així ho està publicitant el pacte local (Compromís i Grup Independent Sueca Perelló i Mareny) que administra el consistori. Al cartell especifiquen que els empadronats a Sueca, la Llastra, les Palmeres, Bega de Mar i Mareny Blau pagaran 2 euros per les entrades (presentat el DNI) amb dret a seure, mentre que la resta de persones, entre les quals s’interpreta que es troben els empadronats al Perelló i el Mareny, hauran d’abonar 5 euros per tiquet.

Ja han posat a la venda les entrades a través d’una plataforma d’internet. A Sueca, ho faran a partir del dia 24 a les Tourist-info del Mercat La Plaça i les Palmeres. Hi hauran 5.000 entrades gratuïtes sense dret a cadira. El 25% de les que tenen dret a seient seran per a no residents i la resta per a empadronats segons el criteri de la convocatòria, es deixa entendre al cartell.

L’Ajuntament va organitzar el primer Piromusical l’any 2000. Ja en aquell moment el va disparar l’empresa Ricardo Caballer SA. Cada any congrega unes 20.000 persones entre el públic que acull l’Estadi Municipal Antonio Puchades aquells que prefereixen els voltants de la instal·lació esportiva.

L’empresa pirotècnica programarà l’apartat musical a manera d’homenatge a “la Ruta del Bakalao” i tindrà lloc el pròxim 9 de setembre. L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració del patronat de Turisme de la Diputació de València.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.