El Perelló apel·la al civisme i recorda que neteja els contenidors tres vegades a la setmana

El Perelló apel·la al civisme i recorda que neteja els contenidors tres vegades a la setmana
  • El govern de l’entitat local menor assegura que Sueca “no destina efectius policials suficients per vigilar tots els contenidors del poble”

Comunicat de l’Ajuntament de El Perelló:
Unes 5.000 mil persones habiten a l’Av. Isaac Peral en estiu, junt al Passeig marítim de El Perelló, quasi mil tan sols en una comunitat de propietaris propera als contenidors de recollida de fem.

fotoshop-contenidors-veins-perello-1-agost-2017

Muntatge gràfic difós per veïns

Tal concentració de persones exigix la col·locació de contenidors suficients per tal de donar el millor servici possible als nostres veins durant l’estiu, temporada de l’any en que la població de El Perelló es multiplica per 10 i l’espai disponible, ja insuficient durant l’hivern, es redueix encara més.

Però no sols la població es multiplica, sinó també el servici que presta l’Ajuntament en matèria de serveis municipals i recollida de residus urbans. De fet, l’Ajuntament de El Perelló no sols realitza diàriament la recollida de fem, sinó també la neteja amb hidropressió i desengrasant de tots els contenidors, per dins i per fora, tres vegades per setmana per a evitar males olors, per la qual cosa des de l’Ajuntament de El Perelló podem assegurar que no existeix cap abandó ni deixadesa per part del Consistori, ni en l’Av. Isaac Peral ni en cap altre emplaçament de l’entitat local on hi ha congregació de diversos contenidors.

La Policia Local de El Perelló no depén de l’Ajuntament de l’entitat local menor sinó que depén directament de l’Ajuntament de Sueca, la qual no destina efectius policials suficients per vigilar tots els contenidors del poble i a més a més fer front a tots els avisos que diàriament es produeixen a conseqüència del alt volum de població que s’aglutina a El Perelló en l’época estival.

Malgrat això, l’Ajuntament de El Perelló sí ha pres diverses mesures per tractar de trobar una solució tal i com reclamen alguns dels nostres veïns, com la creació de campanyes informatives sobre com tirar el fem (amb la borsa degudament tancada) i avisos als veins sobre les conseqüències de incomplir aquestes normes bàsiques de convivència.

A més a més, s’ha prioritzat la vigilància d’aquesta zona per la Policia Local, i poder així identificar a les persones que tiren el fem sense borsa o el deixen fora dels contenidors, provocant les males olors. En estes circumstàncies, la col·laboració del veïnat és fonamental per acabar amb els comportaments incívics que a més de menoscabar la convivència ciutadana, poden afectar a la salut i a la qualitat de vida dels milers de residents de la zona.

Ajuntament de El Perelló

NOTÍCIA RELACIONADA:
1 agost, 2017. Queixa de veïns del Perelló pels contenidors que tots els estius tenen a la porta de casa


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.