Buganvilla Pouet s’imposa en el trofeu de futbol-platja de la Falla Sucro de Sueca

Buganvilla Pouet s’imposa en el trofeu de futbol-platja de la Falla Sucro de Sueca

Èxit de participació en la VIIIª Edició de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro el passat dissabte 29 de juliol en la zona de Camineros (la Llastra).

Un total de 10 equips participaren en aquest campionat des de les 8 hores del matí fins a les 21 hores de la vesprada aproximadament. La classificació va ser la següent:

1er (trofeu i 300€): Buganvilla Pouet
2on (trofeu i 150€): Fonteta Beach Soccer
3er (trofeu): Coixos Nois
4rt (trofeu): Dinomauis

Millor jugador: Rubén Moreno (Coixos Nois)
Millor Porter: Borja Fos (Buganvilla Pouet)

Semifinals.- El primer partit de semifinals entre els equips “Dinomauis” i “Buganvilla Pouet” es va resoldre a favor d’estos últims per un resultat de 2 gols a 4. La segon semifinal entre “Coixos Nois” i “Fonteta Beach Soccer”, es va resoldre en la tanda de penaltis a favor d’estos últims després d’empatar a 5 gols en el temps reglamentari.

Resultat Final.- Buganvilla Pouet, 5; Fonteta Beach Soccer, 4
Partit de la final molt igualat  competitiu que es va resoldre al final per la major punteria de l’equip Buganvilla Pouet. Al igual que la resta del campionat, va destacar el nivell de tots els equips, la quantitat i qualitat dels gols, i la gran afluència de públic.

La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col·laboradores l’esforç econòmic que han fet, al nostra amic Tristan del Xiringuito “Gran Caiman”, així com a l’Ajuntament de Sueca, les Regidories de Turisme, Esports i Serveis Municipals, i, al Patronat de Turisme de la Diputació de València, per facilitar en tot moment la nostra tasca.

Els nostres Presidents Francisco Llinares Sisteró i David Zarzoso Matoses, la nostra Fallera Major Itziar Jorques Riera, la nostra Fallera Major Infantil Isabel Zarzoso Matoses, junt als Regidors Vicent Baldoví i Salvador Giménez, la Fallera Major de Sueca, i, el President de la Junta Local Fallera de Sueca, donaren els trofeus als participants i els premis en metàl·lic en aquesta ocasió.

Per últim donar les gràcies a tots el components de la Falla Sucro pel seu treball, àrbitres, delegades de taula i un llarg etcétera demostrant una vegada més que la nostra falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.

La Junta de la Falla Sucro


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.