El ciclista atropellat ahir entre Sueca i les Palmeres va sofrir lesions molt greus

El ciclista atropellat ahir entre Sueca i les Palmeres va sofrir lesions molt greus

El ciclista de 53 anys atropellat al matí d’ahir a la carretera CV-500, entre Sueca i les Palmeres, ha passat la nit a la UCI de l’Hospital de la Ribera. Va ser ingressat d’urgència al quiròfan on se li van realitzar diverses operacions per a tractar de salvar-li la vida per tots els mitjans. El pronòstic és reservat.

Tot i que es desconeixen les circumstàncies exactes de l’accident, testimonis que van passar per la zona poc després del mateix van indicar que havien vist la bicicleta bastant destrossada, amb una de les seues rodes fins i tot separada del quadre principal.

Sembla que el ciclista es va colpejar amb la tanca de seguretat de la carretera con aconse qüència del fort impacte contra el vehicle. Això pogué provocar-li importants talls i traumatismes. Una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) va atendre i traslladar el ferit.

Aquest accident va ocórrer a prop de l’antic teular que hi ha entre Sueca i les Palmeres. Eixe tram està fora del declarat dos dies abans per la Direcció General de Trànsit (DGT), i que uneix la rodona procedent d’Alfafar i les Palmeres, com un dels deu més segurs i vigilats de les carreteres valencianes.

L’incident va provocar importants retencions de trànsit entre Sueca i les Palmeres en ser dissabte, dia aprofitat per moltes famílies per a passar la jornada a les platges.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.