Una dona ferida a Sant Antoni de Cullera en caure una branca d’un pi de grans dimensions

Una dona ferida a Sant Antoni de Cullera en caure una branca d’un pi de grans dimensions

La branca d’un dels pins de grans dimensions de l’església de Sant Antoni de Cullera s’ha després sobtadament i ha afectat una dona que ha resultat ferida lleu. El fet s’ha produït al voltant del migdia. La dona, d’uns 68 anys estava asseguda a un banc amb altra acompanyant. Pateix un possible trencament d’un braç.

Ha sigut atesa immediatament per una metge i una infermera que casualment es trobaven en eixa zona. En sentir el soroll de la branca trencant-se, s’han alçat però a la víctima no li ha donat temps a apartar-se.

L’altra ha resultat il·lesa, tot i que també ha sigut traslladada a l’Hospital de la Ribera per a ser observada. Han acudit al lloc diverses patrulles de la Policia Local, bombers, Guàrdia Civil i una ambulància.

La tècnica de Medi Ambient de l’ajuntament ha revisat l’arbre i ha certificat que la branca estava en bon estat, segons han informat des del consistori. Es barallen diverses hipòtesis relacionades amb la calor o bé amb un excés de pes en la copa. Tècnics de Jardins estan procedint a la seua retirada.

La regidoria de Parcs i Jardins revisarà la resta d’arbres per més seguretat, tot i estar en propietat de l’arquebisbat. En el lloc dels fets s’han personat la primera tinent d’alcalde, Sílvia Roca, i el segon tinent d’alcalde, Juan Vicente Armengot, que s’han interessat per les afectades i han agraït al personal sanitari i de seguretat el seu treball.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.