La popular ‘retreta’ d’aquesta nit marca el punt d’arrancada de les festes de Polinyà

La popular ‘retreta’ d’aquesta nit marca el punt d’arrancada de les festes de Polinyà

Polinyà de Xúquer està en festes. Per a aquesta nit està prevista la retreta de disfresses, un de les activitats festeres més populars de la comarca i que marca l’arrancada definitiva del programa fester de la localitat. El ball que estarà amenitzat per l’Orquestra Límit.

Anit es va dur a terme la presentació la reina infantil, la seua cort d’honor i acompanyants. Menudes i menuts es van mostrar davant el nombrós públic que va omplir de gom a gom la Plaça de l’Ajuntament en aquest primer acte oficial.

Per segon any consecutiu es consolida el model organitzatiu desenvolupat exclusivament pel consistori. De la mà del regidor de Festes, Joan Nogueroles, i l’alcalde, Óscar Navarro, han tancat un cartell de luxe amb activitats per a tots públics que es podran gaudir fins dilluns que ve 7 d’agost.

Per al dimecres a la nit està previst l’espectacle «In vivo», mentre que el dijous serà el torn dels humoristes Maria Juan i Pau Blanco, acompanyats pel baríton de Fortaleny Javier Landete.

Els més entrats en edat tindran la seua oportunitat per a la nostàlgia el divendres amb la música remember mentre que i els més rockers tindran la seua ocasió el dissabte amb el concert d’Hysteria i Jolly Joker. Per al diumenge, dia de la festivitat del Crist de la Sang, l’ajuntament ofereix el musical Freqüència.

A més dels actes nocturns i a la fresca, Polinyà també programa propostes durant el dia, com la Nit dels Fanalets o el parc d’atraccions de l’1 d’agost per als menuts. Les associacions locals participaran també en la programació i a partir del dilluns se succeiran els diferents actes litúrgics.

RBi

Descarrega des d’ací el programa complet en PDF ( 1,15 Mb)


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.