Els majors d’Almussafes celebren el dia dels seus patrons

Els majors d’Almussafes celebren el dia dels seus patrons
  • La Junta de ‘Associació de Jubilats i Pensionistes va rendir homenatge a l’expresident Paco Ruiz i a l’exvicepresidenta Carmen Albuixech

Més de 700 jubilats i pensionistes es van donar cita en el pati del col·legi Almassaf, a partir de les 21.30 hores d’ahir dimecres, per a compartir sopar i col·loqui en un acte que s’organitza des de la pròpia associació local des de fa setze anys, coincidint amb el “Dia dels Iaios”.

Com a marca la tradició, durant la gala es va dur a terme el tradicional traspàs del banderí de l’associació per part de dos representants dels quintos del passat any als nous membres que passen a integrar el col·lectiu de majors. En esta ocasió, la parella de jubilats Adoración Corella i Francisco López  – de la quinta del 51 – li van passar el relleu als majors Elena Alepuz i Francisco Ramón – ambdós integrants de la quinta del 52 -.

L’alcalde, Toni González, la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver i el president de l’associació de jubilats, José Matías Dòria, junt amb el president i el secretari comarcal dels jubilats, Sergio Tormos i Salvador Marín, respectivament, entre altres autoritats, van acompanyar els socis i sòcies de l’entitat en este sopar commemoratiu.

Durant la seua intervenció, el primer edil Toni González va destacar el compromís de l’executiu amb el col·lectiu de majors i amb els servicis que se’ls brinden. “Cada any ampliem els  servicis i incorporem nous programes que donen resposta a totes les vostres necessitats”. Com a exemple de l’assistència als majors, l’alcalde va citar l’impuls que se li ha donat al Servici d’Assistència a Domicili. “El SAD ha crescut en usarios i professionals encarregats de la seua atenció i en eixa línia de treball continuarem”.

Per la seua banda, la regidora de la Tercera Edat va mostrar la seua satisfacció pel gran èxit d’acollida d’El “Programa Espai Gran, que va tancar temporada amb un total de 21 usuaris. “Una opció d’oci setmanal que vos brindem de manera gratuïta, que no sols vos permet estar acompanyats d’altres persones, sinó també disposar dels recursos per a desembolicar-vos en el terreny artístic, social i cultural”. Respecte d’això, invtitó als jubilats a sumar-se a esta iniciativa, la segona edició del qual s’inaugurarà el pròxim mes d’octubre.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.