El concert de Dvicio en les festes d’Almussafes va respondre a les expectatives

El concert de Dvicio en les festes d’Almussafes va respondre a les expectatives
  • Més de 3.000 persones gaudiren del grup madrileny que interpretaren temes del seu nou disc ‘Qué tienes tú’

El quintet de fama internacional Dvicio va oferir un gran espectacle de llum i so seleccionant els millors temes dels seus discos d’estudi “Justo ahora” i “Qué tens tu”. Este últim l’esta promocionant amb el seu actual gira per Amèrica Llatina, Espanya i Tailàndia. Els membres del grup van animar al públic amb palmes i bots, invitant-los a participar en el concert.

La resposta de tots els espectadors va ser extraordinària. Un any més, el poble d’Almussafes torna a portar a artistes de renom en plenes festes per a oferir un concert gratuït per a tot el que vullga disfrutar. Grups com a Efecto Pasillo, La Raíz o La Gossa Sorda, entre altres, són algunes de les bandes que anteriorment han visitat la localitat en el seu període festiu, atraient a milers de veïns i visitants.

Hores abans del concert, el cantant del grup Dvicio Andrés Ceballos va comentar, “Juntos portem tota la vida tocant, es tracta de continuïtat, passió i esfuerzo”. Este mateix va recalcar en nom del grup, “Esperemos que la gent se’l passe bé, a pesar que presentem moltes cançons noves que la gent no coneix i això sempre ho fa més difícil” recalca referint-se al seu nou disc “Qué tens tú”, estrenat en la primavera d’este 2017.

Per la seua banda, els integrants de la banda Mancora van comentar la seua satisfacció, atés que “Almussafes és un públic fantàstic molt fàcil d’alçar i molt fàcil d’acompañar”.

La reina de les Festes i el seu tall d’honor, així com les Clavariesas i els Clavaris van poder fer-se fotos amb ambdós grups en el photocall preparat per l’ajuntament i demanar una firma als integrants de Dvicio, els que van firmar encantats bandes i camisetes.

Els assistents van disfrutar en primer lloc de la banda Mancora, amb un concert que va durar 45 minuts en què van sonar temes com “Starlight” o “Caminar”. Justo després va actuar el grup Dvicio, interpretant els temes més recents del seu nou disc “Qué tens tú”, rematant el concert amb cançons molt sonates com “Paraíso” o “Enamórate”.

Després de les actuacions, la festa va seguir amb una disc mòbil que va durar fins a altes hores de la matinada i que a més, va comptar amb la presència dels agents de la Policia Local, els que van vetlar per la seguretat dels assistents, controlant els accessos i eixides.

Ajuntament d’Almussafes

 


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.