El dilluns arranca el tercer Obert Internacional d’escacs ‘Ciutat de Sueca’

El dilluns arranca el tercer Obert Internacional d’escacs ‘Ciutat de Sueca’
  • L’organitzaci贸 del torneig preveu superar els cent participants i es podr脿 seguir en directe trav茅s de la web de la competici贸

De dilluns diumenge es disputa la tercera edici贸 de l’Obert Obert Internacional Ciutat de Sueca d’escacs. La competici贸, organitzada pel club local, reunir脿 esportistes d’arreu del m贸n i es dur脿 a terme al Casal Multiusos, en el carrer Cronista Burguera.

Les previsions de participaci贸 apunten a poc m茅s d’un centenar d’acord amb el ritme d’inscripcions registrat. En la primera edici贸 va haver-hi 80 participants i 103 en la segona. Ja s’han confirmat inscrits de Romania, Vene莽uela, It脿lia, S猫rbia i Argentina, a m茅s d’una nombrosa representaci贸 espanyola.

Ricardo Cebolla, director del torneig i secretari del Club Escacs Sueca, ha explicat que es jugar脿 pel denominat sistema su铆s a vuit rondes amb 90 minuts m茅s un increment de 30 segons.

La competici贸 reunir脿 en aquesta ocasi贸 reunir脿 a jugadors de la talla del Gran Mestre Mihai Suba, la jove promesa Viviana Galv谩n (Mestra FIDE i subcampiona d’Espanya sub12), el tamb茅 Mestre de Sueca, Juan-Andr茅s Fos, i altres mestres internacionals, entre els quals destaca Antonio Granero o Pablo de la Cruz, actual campi贸 auton貌mic d’escacs.

Les deu millors partides del torneig podran veure’s en temps real i des de qualsevol part del m贸n a trav茅s de la p脿gina web www.openajedrezsueca.com (apartat chess result), la qual cosa possibilitar脿 que l’esdeveniment torne a estar en primera l铆nia informativa a nivell internacional en el m贸n de les 64 caselles.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.