El dilluns arranca el tercer Obert Internacional d’escacs ‘Ciutat de Sueca’

El dilluns arranca el tercer Obert Internacional d’escacs ‘Ciutat de Sueca’
  • L’organització del torneig preveu superar els cent participants i es podrà seguir en directe través de la web de la competició

De dilluns diumenge es disputa la tercera edició de l’Obert Obert Internacional Ciutat de Sueca d’escacs. La competició, organitzada pel club local, reunirà esportistes d’arreu del món i es durà a terme al Casal Multiusos, en el carrer Cronista Burguera.

Les previsions de participació apunten a poc més d’un centenar d’acord amb el ritme d’inscripcions registrat. En la primera edició va haver-hi 80 participants i 103 en la segona. Ja s’han confirmat inscrits de Romania, Veneçuela, Itàlia, Sèrbia i Argentina, a més d’una nombrosa representació espanyola.

Ricardo Cebolla, director del torneig i secretari del Club Escacs Sueca, ha explicat que es jugarà pel denominat sistema suís a vuit rondes amb 90 minuts més un increment de 30 segons.

La competició reunirà en aquesta ocasió reunirà a jugadors de la talla del Gran Mestre Mihai Suba, la jove promesa Viviana Galván (Mestra FIDE i subcampiona d’Espanya sub12), el també Mestre de Sueca, Juan-Andrés Fos, i altres mestres internacionals, entre els quals destaca Antonio Granero o Pablo de la Cruz, actual campió autonòmic d’escacs.

Les deu millors partides del torneig podran veure’s en temps real i des de qualsevol part del món a través de la pàgina web www.openajedrezsueca.com (apartat chess result), la qual cosa possibilitarà que l’esdeveniment torne a estar en primera línia informativa a nivell internacional en el món de les 64 caselles.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.