Cullera impulsa l’oci jove amb sessions ‘light’ per a adolescents

  • El municipi aposta per oferir alternatives als joves amb esta iniciativa que s’estendrà més enllà de l’estiu amb l’objectiu d’evitar desplaçaments a altres localitats

Els adolescents cullerencs ja compten amb un programa d’oci que havia sigut àmpliament demandat. L’Ajuntament de Cullera promou des d’este cap de setmana sessions ‘light’ per a joves d’entre 14 i 18 anys que tindran lloc en el pub ‘Canalla Club’.

La iniciativa va dirigida tant als joves del municipi i dels voltants com a aquells que arriben a la localitat riberenca per a gaudir de l’estiu i també necessiten diferents activitats d’oci per a millorar la seua estada vacacional.

El projecte consta de celebracions setmanals que es duran a terme cada dissabte començant pel pròxim 22 de juliol. Estes sessions ‘light’ no solament s’allargaran durant el període estival, sinó que també continuaran una vegada acabades les vacances perquè els adolescents cullerencs puguen seguir gaudint d’una activitat d’oci feta a la seua mida.

Des de l’Ajuntament de Cullera s’havia detectat una mancança d’oci dirigit a estes edats i s’ha apostat per promoure una iniciativa que assegura diversió i música durant uns horaris raonables: des de les 17.00 h a les 22.00h.

Els esdeveniments setmanals també intentaran involucrar als mateixos adolescents amb concursos de DJ i festes temàtiques de gran varietat. El propietari de ‘Canalla Club’, Andreu Piqueras, s’ha mostrat optimista amb la iniciativa i espera un bon acolliment per part dels joves.

Per la seua banda, l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha destacat que a partir d’ara els adolescents no hauran de desplaçar-se fora de la localitat «per a major tranquil·litat i comoditat dels pares».

Activitats juvenils
Amb esta última mesura, Cullera millora la seua oferta d’oci per als joves, que ja comptava amb un ampli ventall d’activitats més enllà de festes de discoteca.

L’ajuntament ha impulsat programes com el ‘Mes Jove, organitzat per la Regidoria de Joventut i que reunix en períodes com ara maig i juny o a l’hivern diferents activitats dirigides a un públic juvenil d’entre 8 i 14 anys, amb competicions, tallers d’oci o didàctics i música.

També en el passat mes de maig es va organitzar la ‘Survival Zombie’, un divertit joc nocturn dirigit a joves de totes les edats i este estiu es desenvolupen altres accions relacionades amb la cultura urbana com les denominades ‘Batalles de galls’ entre rapers.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Cullera s’ha apostat un oci saludable amb la seua aposta per fomentar l’esport de base entre els joves.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.