Conat d’incendi forestal controlat en la serra de Corbera, en el terme de Llaurí

Conat d’incendi forestal controlat en la serra de Corbera, en el terme de Llaurí

Al voltant de les 9:02 hores d’ahir el 112 i la Policia Local van rebre avís d’incendi en la muntanya, en terme de Llaurí fitant en el terme de Corbera per la zona de dalt del Cementeri, sa prop de la Malla Verda.

En estos moments està controlat i extingit segons informa la Guàrdia Civil. Es calcula que s’han cremat uns 200 metres quadrats per la zona de la finca de l’Hexàgon, al costat del barranc de Victoriana, que separa els dos termes.

En el lloc dels fets es troben treballant tres camions de Bombers i una autobomba, agents forestals, efectius de la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil en comunicació directa amb l’equip de govern de Corbera i el de Llaurí.

Els Amics de la Muntanya de Llaurí, en comunicació amb el Voluntariat Mediambiental de Corbera també estan pendent de l’incendi i han ajudat en les tasques bàsiques als bombers. Es demana calma i no intentar accedir a la zona.

La ràpida intervenció de bombers, Guàrdia Civil, Policia Local i voluntaris va evitar un incendi de dimensions imprevisibles. La col·laboració ciutadana, en aquests casos, és essencial per tal d’evitar danys majors.

R.


banner-festes-almussafes-2017

Descarrega des d’ací el programa complet

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.