L’Ajuntament de Favara realitza millores en la xarxa wifi gratuïta

L’Ajuntament de Favara realitza millores en la xarxa wifi gratuïta

L’Ajuntament de Favara a través de la regidoria de Serveis Municipals ha realitzat millores en la xàrcia wifi gratuïta del poble de Favara.

Aquesta actuació a estat necessaria perquè les instal·lacions actuals als parcs i jardins del poble estaven desconfigurades i en molts casos amb els aparells electrònics obsolets i que no oferien el servei esperat als usuaris. Amb aquesta actuació els veïns de Favara podran continuar gaudint als parcs i jardins del poble, amb limitacions de velocitat, del servei wifi “Favara on-line”.

A més cal destacar que la Diputació de València pròximament oferirà millores en el servei wifi “sona-wifi” instal·lat a la plaça de l’Ajuntament. Aquest servei proporciona una connectivitat gratuïta per als veïns dins de la mateixa plaça. Amb aquesta actuació es veuran augmentades tant la pujada com la baixada d’ample de banda i així oferir un millor servei.

Serveis Municipals
Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.