L’alcalde d’Almussafes s’incorpora com a membre de la Comissió de Seguiment de Ford

L’alcalde d’Almussafes s’incorpora com a membre de la Comissió de Seguiment de Ford
  • La trobada, presidida pel cap de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es va celebrar el passat dijous 29 de juny

El passat divendres 23 de juny, el primer edil d’Almussafes, Toni González, es va reunir amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per a tractar temes sobre economia i indústria. A l’eixida de la trobada, es va anunciar que el president de la corporació municipal entrava a formar part de la Comissió de Seguiment de Ford i just una setmana després, el passat dijous 29, assistia a la seua primera reunió com a membre actiu d’aquest col·lectiu en el qual està representada l’administració autonòmica, l’Ajuntament d’Almussafes i la multinacional dedicada al sector de l’automòbil.

Aquesta comissió es va crear a mitjan 2016 amb l’objectiu d’establir un fòrum en el qual tractar assumptes relacionats amb la companyia, sobretot en matèria d’inversions en infraestructures i formació.

Ara, després d’un any de marxa, s’incorpora a l’equip la màxima autoritat municipal perquè siguen tingudes en compte les opinions i suggeriments de l’equip de govern a l’hora de prendre decisions i de sol·licitar a altres instàncies la posada en marca de les iniciatives que permeten el creixement del sector industrial valencià, que té un dels seus majors exponents en els polígons industrials situats a Almussafes.

Concretament, en aquesta primera reunió de Toni González van estar presents el mateix cap del Consell, Ximo Puig, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el Director de Fabricació de Ford Espanya, Dionisio Campos, entre altres personalitats.

En aquestes sessions, que es convoquen de manera periòdica, es tracten assumptes de gran rellevància per al sector industrial com són el corredor mediterrani, la mobilitat intel·ligent, la reducció de l’emissió de gasos i la millora de la mobilitat en les ciutats.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.