Escolars d’Almussafes i Sueca posaran en la pràctica el ‘Bus a peu’ el pròxim curs

Escolars d’Almussafes i Sueca posaran en la pràctica el ‘Bus a peu’ el pròxim curs
cami-sensorial-almussafes-lrts-move-2017

Camí sensorial a Almussafes

Els socis europeus del projecte Let’S Move, del programa europeu Erasmus+, han intercanviat experiències de les activitats realitzades pels quinze col·legis i 5.700 alumnes participants en el projecte durant la reunió que van tenir en Koprivnica (Croàcia) els dies 28 i 29 de juny.

El projecte Let’S Move té com a objectiu promocionar els desplaçaments a peu als centres escolars. En La Ribera participen al voltant de 1.300 alumnes dels centres escolars, CEIP Almassaf (Almussafes), CEIP Sanchis Guarner (La Pobla Llarga), CEIP Pare Gumilla (Càrcer) i L’Encarnació (Sueca).

Les activitats dutes a terme pels col·legis durant aquest segon any de projecte s’han centrat en la promoció dels itineraris escolars dissenyats en el curs anterior.

Així, s’han realitzat activitats com a Policia per un dia, l’arbre de la mobilitat, el camí sensorial, Pinta el teu camí al col·le, tallers de reparació i conducció de bicicletes i circuits de mobilitat sostenible entre unes altres.

Durant el pròxim curs escolar, els centres escolars de la Ribera hauran d’engegar el servei de Bus a peu amb el suport del Consorci de la Ribera.

Així també, en el mes de juny de 2018 s’organitzarà una jornada d’intercanvi entre els centres escolars on s’exposaran els resultats obtinguts i es difondrà la Guia Metodològica sobre Salut, Seguretat i mobilitat sostenible en centres escolars.

Consorci de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.