L’Ajuntament d’Almussafes homenatja al jove futbolista local Abel Ruiz pels seus triomfs

L’Ajuntament d’Almussafes homenatja al jove futbolista local Abel Ruiz pels seus triomfs
  • L’alcalde de la localitat i el regidor d’Esports reben a un dels artífexs de la victòria de la selecció espanyola de Sub17 en l’Eurocopa

Des de la victòria del seu equip en l’Eurocopa Sub17 de futbol el passat mes de maig, tant Abel Ruiz Ortega com els seus companys de la selecció espanyola de futbol estan rebent nombroses felicitacions i caloroses rebudes per part dels seus respectius llocs d’origen. No obstant açò, i a causa dels seus compromisos futbolístics, fins ara el almussafeny no havia tingut l’oportunitat de recalar en la seua localitat per a convertir-se en protagonista d’un més que merescut homenatge.

juliol-2017-almussafes-homenatge-abel-ruiz-1Dilluns 3 de juliol, la sala de plenaris de l’edifici de l’Ajuntament d’Almussafes va registrar el ple absolut. Els familiars del jove campió volien ser testimonis de la recepció pública oficial que el consistori municipal li va brindar a un dels ciutadans que més està destacant a nivell esportiu. De fet, a més de l’or en l’Eurocopa Sub17, aquesta temporada ha aconseguit amb el FC Barcelona l’ascens a Segona Divisió A, ha sigut campió de la Divisió d’Honor Juvenil i ha quedat entre els quatre primers equips en la UEFA Youth League.

Tots aquests assoliments, als quals cal sumar l’haver sigut el màxim golejador en la citada Eurocopa, no podien quedar-se sense el seu corresponent tribut. Per aquest motiu, durant l’acte, l’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, li van fer lliurament a l’homenatjat d’una placa commemorativa en nom de tot el poble d’Almussafes “en agraïment al seu esforç, lluita i tenacitat per aconseguir aquestes metes a l’abast de només uns pocs”, explica el primer edil.

“Cal posar en valor i reconèixer aquestes fites, que són fruit de posar el treball a la disposició del talent, ell és la prova que la constància i l’obstinació són factors clau per a aconseguir els objectius que ens proposem”, destaca Pau Bosch.

El jove, que es va mostrar emocionat per les paraules que li van traslladar durant la recepció i que va portar amb si a l’acte la medalla d’or que li acredita com un dels guanyadors de l’Eurocopa, va agrair el suport brindat per la localitat sota l’atenta mirada dels seus pares, els qui durant aquests anys l’han acompanyat en el seu meteòric ascens dins de l’esport d’elit, “on segur que encara li queda molt de camí per recórrer”, pronostica l’alcalde.


juliol-2017-almussafes-basquet-cadet
L’equip cadet blanc del CB Almussafes guanya el torneig Barcelona Basketball Cup

  • Les xiques van derrotar en la final de la seua categoria d’aquest campionat internacional a les sueques del BYN Basket per 29-27

Finalitzada la temporada de lliga 2016-2017, el Club Bàsquet Almussafes continua amb la seua intensa activitat amb la seua participació en diversos tornejos. El més destacat, pel seu abast internacional, ha sigut sens dubte el celebrat el cap de setmana passat a Barcelona. El “Complex Esportiu Mar Bella” de la ciutat comtal va acollir del divendres 30 de juny al diumenge 2 de juliol el campionat internacional Barcelona Basketball Cup, que el seu objectiu és reunir a jugadors de categories no professionals per a oferir-los l’oportunitat de gaudir d’aquesta disciplina esportiva al costat d’altres persones de la resta del món.

Les representants de l’entitat almussafenya van tornar a la seua localitat amb molt bon sabor de boca, atès que l’equip cadet blanc va aconseguir imposar-se en la final a les seues rivals del BYN Basket de Suècia, encara que amb una diferència de només dos punts (29-27), convertint-se en les guanyadores de la categoria H.

Entre els més de 50 equips inscrits també es trobava el cadet blau del mateix club, en la mateixa categoria que les seues companyes, les integrants de les quals van arribar a la final de consolació per a enfrontar-se al C.B. Coll, al que no van aconseguir derrotar “després d’una competida trobada en la qual en finalitzar la pròrroga solament es va registrar una diferència de tres punts”, assenyalen des de la junta directiva. L’equip aleví, per la seua banda, també va caure en la final de consolació de la seua categoria, la G, fase en la qual es va enfrontar al Castelnau.

Tal com marcaven les bases, la durada dels partits era de 4 parts de 10 minuts a temps corregut i cada equip disposava d’un temps mort de 45 segons per quart.

Els equips almussafenys van estar allotjats en el Bisc Barcelona, centre d’alt rendiment de vela, on, segons expliquen des del club, “les xiques van compartir la seua passió pel bàsquet i moments inoblidables amb conjunts d’altres països com França, Bèlgica i Suècia”.

“Es va respirar un bon ambient i esperit d’equip, la qual cosa va permetre l’intercanvi cultural i el foment de valors associats a aquest esport, posant el fermall a aquest final de temporada i asseient les bases per al creixement i consolidació del nostre club”, cosa que consideren que els permetrà “la incorporació de noves jugadores i una obertura al panorama nacional i internacional del bàsquet femení”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.