La gimnasta d’Almussafes Sandra Vayá es proclama campiona d’Espanya

La gimnasta d’Almussafes Sandra Vayá es proclama campiona d’Espanya

L’esportista d’Almussafes, Sandra Vayá, acaba de sumar un nou títol al seu excel·lent palmarés. El passat cap de setmana va competir en la Copa de la Reina Sofía de gimnàstica Rítmica, esdeveniment esportiu que es va celebrar en la ciutat de Logronyo, adjudicant-se la medalla d’or en la categoria sènior.

Junt amb les seues companyes del club de gimnàstica rítmica de Llíria, Sonia, Denise, Paula i Ariadna, Sandra Vayá va aconseguir que el seu conjunt senior s’imposara a la resta dels tretze equips que van competir en la cita nacional, i consegüentment es va penjar la medalla d’or.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.