Almussafes il·lumina els seus carrers per a convidar al poble a la festa

Almussafes il·lumina els seus carrers per a convidar al poble a la festa
  • Les autoritats i la Reina de les Festes 2017 junt amb la seua Cort d’Honor protagonitzen l’encesa oficial de la il·luminació ornamental

La Reina de les Festes d’enguany, Maria Gil Soldevilla, que serà proclamada oficialment divendres que ve dia 7, i les 3 dames que formen la seua Cort d’Honor, van participar en l’acte, a què també va assistir el president de l’executiu, Toni González, i l’edil delegat de Festes, Andrés López.

Igual que el passat any, l’encesa de la il·luminació ornamental de la població va tindre lloc en el Passeig del Parc, per tractar-se d’un punt central pel que transcorren els principals esdeveniments de les Festes de Julio, que ja han viscut diferents actes previs com la XXXI Volta a Peu, espectacles teatrals i musicals, la Gala de l’Esport, l’acte del 50 Aniversari de les reines de les festes i el sopar de Quintes, entre altres.

Enguany, les Festes en honor a San Bartolomé i a la Santíssima Cruz comptaran amb uns enllumenats en els principals carrers de la localitat per les quals discorreran les cercaviles, la desfilada de moros i cristians i les paelles, entre molts altres actes.

Algunes com el carrer Major, Santa Anna, l’avinguda Paral·lel o el Passeig del parc són part de les vies públiques parides. Moltes d’estes es troben en ple centre històric i emmarcaran els esdeveniments més importants de les festes.

Les tres entrades d’accés al municipi també quedaran il·luminades. “De nou, hem optat per llogar diferents models d’ornaments d’il·luminació de baix consum, a fi de complir amb els paràmetres d’estalvi energètic i respecte al medi ambient”, declara el regidor.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.