Treball de quatre mesos per a dèneu almussafenys el segon Pla d’Ocupació Local d’enguany

Treball de quatre mesos per a dèneu almussafenys el segon Pla d’Ocupació Local d’enguany
  • L’Ajuntament haurà invertit al final de 2017 prop de 400.000 euros en tres plans d’ocupació, que suposaran la contractació de 60 veïns

Tal com va anunciar l’alcalde d’Almussafes durant la presentació dels pressupostos municipals de 2017, la inversió econòmica destinada a la creació d’ocupació suposaria aquest exercici una de les partides més importants. De fet, per a les diverses línies d’actuació del Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació el consistori ha reservat més d’un milió d’euros durant el present exercici.

D’aqueixa quantitat, prop de 400.000 euros s’estan utilitzant per a la posada en marza d’un total de tres Plans d’Ocupació Local (POL), gràcies als quals s’està donant l’oportunitat a 60 veïns amb dificultats per a la seua inserció laboral de formalitzar un contracte de treball de quatre mesos de durada.

A pesar que el segon d’aquests plans encara està en marxa, atès que els seus 20 treballadors continuaran en les àrees municipals assignades fins a finals del mes de juliol, el procés per a l’inici de la tercera de les tandes d’enguany ja s’ha iniciat.

Després de la selecció dels seus participants, ahir divendres, els tècnics de l’Agència de Desenvolupament Local, així com els responsables dels departaments als quals s’incorporaran, s’han reunit amb ells per a explicar-los el funcionament del projecte i per a escollir, seguint l’ordre establit després de la baremació de les sol·licituds presentades, a quin lloc laboral els agradaria accedir.

“Seguim complint amb el nostre compromís de brindar als almussafenys la possibilitat de treballar, amb tot el que açò suposa per a les famílies els membres de les quals formen part del col·lectiu d’aturats de llarga durada”, destaca l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González, qui ha assistit a aquesta trobada per a donar-los l’enhorabona per haver sigut seleccionats i per a animar-los davant aquesta nova oportunitat.

Com ve ocorrent al llarg d’enguany, els treballadors d’aquest tercer POL, que s’incorporaran als seus llocs el pròxim 19 d’agost, es distribuiran en diferents departaments de l’Ajuntament. Tres d’ells desenvoluparan tasques de conserge, dos d’obrer oficial de primera, dos més d’obrer oficial de segona i un de peó de la construcció. A més, es cobriran vuit places de peó de neteja, dues de jardineria, una d’auxiliar administratiu i una de pintor oficial de primera.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.