Ximo Puig i Toni González parlen sobre l’economia i la indústria d’Almussafes

Ximo Puig i Toni González parlen sobre l’economia i la indústria d’Almussafes
  • L’alcalde s’incorpora a la comissió de treball formada pels directius de Ford, els consellers de les àrees competents i Ximo Puig

Les bones relacions existents entre l’Ajuntament d’Almussafes i la Generalitat Valenciana van tornar a quedar demostrades el passat divendres 23 de juny en la reunió mantinguda entre l’alcalde de la localitat, Toni González, i el president autonòmic, Ximo Puig. Durant la trobada, celebrada en el despatx del cap del Consell, en el palau de la Generalitat, tots dos van departir sobre diferents qüestions que afecten al futur del municipi, totes elles relacionades amb els àmbits de la indústria i l’economia.

“El resultat de la reunió ha sigut molt positiu, perquè tenim la mateixa visió respecte a aquests temes, estem en sintonia i junts anem a aconseguir implementar totes aquestes reivindicacions tan necessàries per a l’evolució del nostre municipi”, destaca l’alcalde sobre la seua visita al palau de la Generalitat.

Sobre el Pla General d’Ordenació Urbana de la localitat, el procés de revisió del qual està en marxa des de fa quasi un any, el primer edil li va traslladar a Puig la necessitat de comptar amb el seu suport per a permetre l’increment de la superfície dedicada a sòl industrial en 250.000 metres quadrats, la qual cosa possibilitaria l’ampliació del Parc Industrial Juan Carlos I per a acollir un major nombre d’empreses i d’aquesta forma, assenyala González, “seguir generant les condicions que ens ajudaran a continuar creant ocupació entre els almussafenys”.

Ambdues autoritats també van conversar sobre la finalització de la primera fase del Corredor Mediterrani, que afecta a la factoria Ford i les seues empreses proveïdores, així com de la licitació de la segona fase d’aquesta important infraestructura que millorarà notablement el transport de mercaderies.

Finalment, el mateix divendres el president de l’executiu municipal va anunciar que entra a formar part de la comissió de treball formada pels directius de Ford, els consellers de les àrees competents en matèria d’economia, indústria i infraestructures i el propi president de la Generalitat, pel que a partir d’ara podrà aportar la seua visió sobre el futur dels polígons industrials situats en la localitat perquè les seues opinions siguen tingudes en compte per a la presa de decisions.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.