El suecà Adolfo Cuquerella destaca en les Jornades Gastronòmiques de Granada

El suecà Adolfo Cuquerella destaca en les Jornades Gastronòmiques de Granada

El passat dimarts arrancaren a Granada la primera edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de València a Granada, organitzades per GastronDiario, patrocinada, entre altres institucions, per l’àrea de Turisme de la Diputació de València, amb la col·laboració de la D.O. Arròs de València, Bodegas Bilbaínas i Arròs Dacsa, entre altres. El mestre arrosser suecà, Adolfo Cuquerella, del restaurant La Granja, ha estat protagonista principal.

El certamen se celebra en el reconegut Mesón Pepe Quiles, fins al pròxim diumenge. Allà està Adolfo, que està fent una demostració tant de la cocció de l’arròs amb la tècnica de la cuina valenciana com de la seua perfecta combinació amb els productes d’Andalusia.

A més a més, està portant a terme una extensa carta amb possibilitats alternatives de combinar l’arròs amb turbot, sèpia, carxofa, tòfona negra, xipirons, conill, alls, gamba roja, calamars, pollastre, etcètera.

A més, Adolfo ha dut a Granada, sobretot, la tècnica per a confeccionar la tradicional paella valenciana, la fideuà i altres arrossos en paella, com a Arròs a l’estil de la Valldigna, Arròs de Polp, Arròs de gambes de Dénia i Arròs de Llagosta entre d’altres.

També està donant a conéixer les diferents textures finals que s’aconsegueix amb cada varietat d’arròs, com JSendra, Marisma, Albufera, i Balilla x Sollana.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.