Dos detinguts per la Guàrdia Civil de Sueca com a suposats autors robatoris en la comarca

Dos detinguts per la Guàrdia Civil de Sueca com a suposats autors robatoris en la comarca
  • Un d’ells va ser sorprès “in fraganti” cometent un robatori a Sueca a les poques hores de quedar en llibertat després de la primera detenció

La Guàrdia Civil de Sueca va tenir coneixement que des del passat mes de març de 2017 la comissió de robatoris amb força en establiments comercials i naus industrials en diferents municipis de la comarca de la Ribera Baixa. Immediatament, s’inicià l’operació “Borx”, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Fruit de les gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a dos homes de 36 i 42 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de trenta delictes de robatori amb força i altres dos de robatori de vehicle.

Aquestes detencions es van realitzar en ser sorpresos “in fraganti” quan els autors es disposaven a utilitzar un vehicle sostret que amagaven a l’interior d’una nau de la localitat de Sueca.

Aquestes persones buscaven zones aïllades als voltants de Sueca, prèviament estudiades, per a perpetrar els delictes, utilitzant la força per a fer-se amb els seus botins, dels quals es desfeien de manera quasi instantània venent-los a particulars i en diverses xatarreries.

Per al trasllat dels objectes sostrets utilitzaven vehicles que prèviament havien robat de les naus en les quals entraven, així com se servien de terceres persones amb automòbil per a arreplegar els objectes sostrets i traslladar-los per a desfer-se d’ells.

S’han recuperat dos vehicles sostrets i utilitzats per a cometre aquests fets, així com en un registre practicat en un domicili s’han intervingut eines, peces de roba utilitzada per aquests i efectes procedents dels robatoris.

cal destacar que un dels detesos va tornar a ser detingut “in franganti” quan intentava cometre un robatori amb força a Sueca a les poques hores de quedar en llibertat per la primera detenció.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 5 de Sueca.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.