Almussafes es prepara per a la XXXI Volta a Peu del pròxim dissabte

  • Al voltant de 1.000 esportistes participaran en les proves d’aquesta convocatòria organitzada per l’ajuntament

almussafes-arxiu-volta-a-peu-2016Les inscripcions per a participar en la “XXXI Volta a Peu a Almussafes”, que se celebrarà aquest dissabte 24 de juny a partir de les 18 hores, continuen obertes. Els interessats a formar part d’aquesta multitudinària convocatòria esportiva que ja supera les tres dècades de vida en la localitat poden confirmar la seua assistència a través de www.mychip.es.

Primer es disputaran les carreres de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, que recorreran 500, 1.000, 1.000 i 1.500 metres, respectivament.

Serà a partir de les 19:30 hores quan se celebre la carrera absoluta, la distància de la qual s’ha establit en 10.000 metres, que es recorreran tots pel nucli urbà per a evitar les altes temperatures que es registren en aquesta època pel polígon industrial i el terme municipal.

Garantint la seguretat dels participants estaran la Policia Local i Protecció Civil, així com un equip mèdic preparat per a actuar en cas de presentar-se qualsevol urgència. A més, durant el transcurs de les proves es disposaran diferents punts de avituallament en els quals s’oferirà aigua per a refrescar-se.

El dispositiu, en el qual també col·laborarà el Consell Municipal d’Esports i el Club Atletisme Almussafes, està ultimant-se durant aquesta setmana a través de diferents reunions.

Per a més informació sobre aquesta cita esportiva, en la qual participen nombroses empreses en qualitat de patrocinadors i en la qual la Regidoria d’Esports repartirà una samarreta commemorativa de l’esdeveniment entre els inscrits, els interessats poden posar-se en contacte amb el Pavelló Poliesportiu Municipal o amb el Centre d’Informació Juvenil en els seus respectius horaris d’atenció.

Un esdeveniment solidari
Com ve succeint en les últimes edicions, l’Ajuntament d’Almussafes convida als participants a aportar aliments no peribles per a les persones necessitades durant la recollida de dorsals. Per a açò, els voluntaris de Creu Roja establiran un lloc en el mateix parc Central, on es col·locaran l’eixida i la meta, al que es podran acostar tots aquells que desitgen realitzar les seues donacions.

Principalment, el col·lectiu, que està embarcat en el programa “Aliments per a la solidaritat”, demanda productes envasat amb dates de caducitat perllongades i articles per a bebès amb l’objectiu d’atendre a les famílies en situació de vulnerabilitat.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel propi consistori

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.