Visita de la Junta Local Fallera de Sueca a l’Ajuntament de El Perelló

Visita de la Junta Local Fallera de Sueca a l’Ajuntament de El Perelló

Divendres passat 16 de juny a les 19:30 hores la Junta Local Fallera de Sueca, encapçalada pel seu President Bernardo Garrigós, ens va presentar als membres de la Corporació Municipal presents a la nova Fallera Major de Sueca, Perelló i Mareny, Tania Sáez López, i a les sis senyoretes que componen la seua Cort d’Honor.

Com sempre, des de l’Ajuntament del Perelló volem donar la nostra enhorabona a la nova Junta i especialment, a les falleres, desitjant que gaudiu al màxim d’aquesta etapa que es presenta davant vosaltres i de totes les experiències que faran d’aquest 2018 un any únic i molt especial.

Ara més que mai, estem molt orgullosos de les nostres falles, que després de molt d’esforç e Il·lusió, per fi han aconseguit la seua declaració com a Patrimoni Immaterial de la Unesco.

Ajuntament de El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.