Visita de la Junta Local Fallera de Sueca a l’Ajuntament de El Perelló

Visita de la Junta Local Fallera de Sueca a l’Ajuntament de El Perelló

Divendres passat 16 de juny a les 19:30 hores la Junta Local Fallera de Sueca, encapçalada pel seu President Bernardo Garrigós, ens va presentar als membres de la Corporació Municipal presents a la nova Fallera Major de Sueca, Perelló i Mareny, Tania Sáez López, i a les sis senyoretes que componen la seua Cort d’Honor.

Com sempre, des de l’Ajuntament del Perelló volem donar la nostra enhorabona a la nova Junta i especialment, a les falleres, desitjant que gaudiu al màxim d’aquesta etapa que es presenta davant vosaltres i de totes les experiències que faran d’aquest 2018 un any únic i molt especial.

Ara més que mai, estem molt orgullosos de les nostres falles, que després de molt d’esforç e Il·lusió, per fi han aconseguit la seua declaració com a Patrimoni Immaterial de la Unesco.

Ajuntament de El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.