Cullera lidera el nombre de platges excel·lents i el Perelló renova la ‘Q’ de Qualitat

Cullera lidera el nombre de platges excel·lents i el Perelló renova la ‘Q’ de Qualitat
  • La capital turística de la comarca obté quatre certificats de qualitat i el Perelló torna a aconseguir la seua

Les platges de Cullera estan al màxim nivell. Sis d’elles han sigut acreditades hui amb diferents certificats de qualitat. Este matí la directora general de Turisme, Raquel Huete, ha lliurat a l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor, estos distintius en l’acte de les banderes Qualitur 2017, celebrat en l’Hotel Sicania de la capital turística de la Ribera.

Concretament, Cullera ha renovat l’ISO 9001, l’ISO 14001, la Q de Qualitat i l’EMAS. Les platges certificades són la de Sant Antoni, el Racó, los Olivos, l’Escollera, Cap Blanc i el Far. En la província de València, el municipi riberenc és el que lidera les poblacions turístiques en este camp.

Mayor s’ha mostrat satisfet pel lideratge de Cullera i ha posat en relleu els esforços que està duent a terme l’ajuntament per a millorar els servicis en el que és el major aparador turístic de la població.

El primer edil ha destacat l’ampliació del servici de socorrisme durant els dos últims anys així com la creació d’un nou punt accessible este estiu que convertix Cullera en una de les localitats costaneres líder en la facilitació de l’accés a les platges a les persones amb mobilitat reduïda.

Així mateix, ha reivindicat la inversió que representa per als consistoris el manteniment de la costa «encara que després no tinguem competència sobre moltes matèries que ens afecten directament».

juny-2017-cullera-qualitur-2

Al mateix temps, s’ha compromés a seguir incrementant els esforços «perquè el sector turístic va vent en popa i és la nostra obligació posar tots els recursos disponibles per a reforçar les bones xifres que avalen la gestió que estem duent a terme», ha dit l’alcalde davant els càrrecs públics presents i representants del món empresarial de Cullera.

A l’acte també han assistit el regidor de Platges, Salva Tortajada; el responsable de Medi ambient, Hugo Font i l’edil de Turisme, Javier Cantos.

Una costa de qualitat
Un total de 35 municipis s’han donat cita en el lliurament de banderes organitzat per l’Agència Valenciana de Turisme; representen el 51 % de les localitats costaneres. La valenciana és la segona comunitat autònoma amb major nombre de platges certificades amb un total de 109 certificats en 175 platges.

La bandera Qualitur reconeix l’esforç dels municipis que oferixen platges amb aigües netes i arenes cuidades a més de prestar els servicis de vigilància que garantixen la seguretat dels banyistes. Qualitur també premia els servicis higiènics, les zones d’oci, els equipaments lúdics i educatius a més de mesures de protecció ambiental i la garantia d’accessibilitat universal.

Ajuntament de Cullera


El Perelló renova la seua “Q” de Qualitat

juny-2017-el-perello-qualitur

Andrés Fernándezrep la bandera de la mà de Raquel Huete

La platja del Perelló ha tornat a ser distingida amb la bandera Qualitur, amb la qual la Generalitat Valenciana reconeix el treball diari que es realitza des dels ajuntaments perquè el litoral siga sinònim d’excel·lència turística, entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat, segons va destacar la Directora General de Turisme de la Comunitat Valenciana en l’acte de lliurament de banderes que ha tingut lloc aquest matí a Cullera.

L’Alcalde del Perelló, Andrés Fernández Ferrer, ha rebut la Bandera de la mà de la Directora General de Turisme, Raquel Huete, que presidia l’acte. Un total de 174 platges de la Comunitat han sigut guardonades amb aquest distintiu, que certifica la qualitat dels seus equipaments, la sostenibilitat mediambiental i l’accessibilitat de les platges.

I la platja del Perelló segueix sumant guardons. Any rere any la platja del Perelló renova els seus certificats de qualitat, entre els quals destaca la Bandera “Q” de Qualitat Turística i el certificat ISO 14001 de AENOR, gràcies a l’esforç del consistori perquè els veïns i turistes gaudisquen de la màxima qualitat de les aigües i arenals, excel·lència en els serveis prestats i la seua dedicació en l’execució de mesures dirigides a la protecció del medi ambient en el litoral perelloner.

A més, l’estiu passat va rebre un altre guardó més: la bandera Ecoplayas, gràcies a la incorporació d’una zona biosaludable i una important millora en l’accessibilitat de la platja a persones amb mobilitat reduïda.

Ajuntament de El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.