Juniors MD Almussafes prepara una festa per a celebrar el seu quaranta aniversari

Juniors MD Almussafes prepara una festa per a celebrar el seu quaranta aniversari
  • L’associació organitza una eucaristia i un sopar de gala, dues activitats que es duran a terme el pròxim dissabte 24 de juny de 2017

Enguany 2017 es compleixen quaranta anys des que un grup de joves de la parròquia Sant Bertomeu Apòstol d’Almussafes va decidir unir-se per a crear un moviment d’evangelització de xiquets adolescents i joves que acostara la figura de Crist als més xicotets de manera divertida i a través de jocs, dinàmiques i reunions.

juniors-almussafes-1980

Any 1980

Durant aquest temps, centenars de almussafenys han fet possible el treball diari desenvolupat per l’entitat per a educar en valors a tots els que participaven en les activitats plantejades.

Per a commemorar aquestes primeres quatre dècades de trajectòria juntament amb els antics monitors, pares i col·laboradors, l’equip d’educadors ha decidit organitzar una gran festa el pròxim dissabte 24 de juny, que començarà amb una eucaristia d’acció de gràcies oficiada pel consiliari del centre i rector de la localitat, D. Miguel Martínez, que començarà a les 20 hores.

Durant la mateixa, es cantaran algunes de les cançons més representatives de la història del moviment i “s’involucrarà a tots els antics educadors que vulguen formar part d’aquesta celebració tan especial”, destaquen des de Juniors.

En finalitzar la missa, es traslladaran fins al restaurant El Minat per a compartir un sopar de germanor en la qual “no faltaran les sorpreses, perquè volem que siga una festa en majúscules amb les seues rialles, balls i emocions”.

En definitiva, “una vetlada per a recordar amb nostàlgia, però sobretot amb un somriure, tots els moments viscuts en Juniors per aquesta gran família”, explica el cap de centre, Andrés Marzal. Les inscripcions per a participar en aquest sopar s’estan duent a terme des del passat dissabte 10 i fins al pròxim dissabte 17 de juny, de 18 a 20 hores, en els locals parroquials del carrer Sagrari número 23.

Aquesta activitat és una més de les quals estan celebrant per a commemorar aquest aniversari. En el mes d’abril van programar una exposició retrospectiva que mostrava en fotografies, vídeos, objectes i panells informatius alguns dels elements més significatius de la seua trajectòria i la seua identitat i està previst que les iniciatives continuen a partir de setembre, després del campament d’estiu que els portarà durant la primera quinzena d’agost a la localitat terolenca de Guadalaviar.

Ajuntament d’Almuussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.