Traficaven amb droga a Cullera amagant-la dins de pastissos d’aniversari

Traficaven amb droga a Cullera amagant-la dins de pastissos d’aniversari
  • La Guàrdia Civil ha incautat uns 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d’haixix, 6.000 euros en efectiu i tres vehicles entre altres efectes

juny-2017-operacio-entrepa-guardia-civil-cullera-2En el marc de l’operació “Entrepà”, la Guàrdia Civil de Cullera ha detingut a vuit persones per la seua implicació en delictes contra la salut publica (tràfic de drogues), usurpació d’estat civil, falsedat documental, contra la seguretat vial i pertinença a organització criminal.

Membres de l’organització amagaven la droga a l’interior de pastissos d’aniversari per a poder transportar-la sense alçar sospita. La Guàrdia Civil venia investigant des del passat mes de març la possible existència d’una organització dedicada al tràfic de drogues a Cullera.

Fase d’explotació
La fase d’explotació de l’operació culminà amb la detenció de vuit persones, sis homes i dues dones, de nacionalitats espanyola i colombiana. Així, s’ha aconseguit desmantellar un punt de venda de droga on dos dels detinguts realitzaven vendes a la menuda en la localitat de Cullera, asseguren fonts de la Guàrdia Civil.

La investigació també ha esclarit la identitat del proveïdor de les substàncies estupefaents. Aquest home utilitzava a una tercera persona com a “mula” per a transportar la droga que estava camuflada en pastissos d’aniversaris, mitjançant l’ús d’autobús des de Madrid fins a Cullera. Per a assegurar-se que la droga arribava a la seua destinació, seguia l’autobús amb el seu vehicule.

En els tres registres practicats pels agents encarregats del cas s’han confiscat justificants d’ingressos, retallades d’embolcalls de plàstic, dosi de cocaïna llestes per a la venda, llistes de deutors, substàncies de tall, precursors, receptes per a realitzar el tall de la droga, premses, bàscules de precisió, munició, passamuntanyes, manilles, pistoles tasser, uns 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d’haixix, 6.000 euros en efectiu i tres vehicles.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.