El parc Central d’Almussafes acull una fira tradicional d’estudiants i associacions locals

El parc Central d’Almussafes acull una fira tradicional d’estudiants i associacions locals
  • Entre les creacions exposades en el mercat destacaven pintures,聽 fotografies, randes de boixets, dissenys de moda i peces de cer脿mica

Ve茂ns i visitants es van congregar d’11 a 14 hores en la principal pla莽a de la poblaci贸 per a聽 admirar els treballs realitzats per les associacions locals i les peces artesanes tradicionals elaborades pels propis alumnes dels cursos art铆stics municipals. Al llarg de nombrosos llocs, els almussafenses es van trobar amb els oficis m茅s representatius de la cultura local i van descobrir els processos d’elaboraci贸 d’una gran varietat de productes.

Els tallers municipals de cer脿mica, pintura i tall i confecci贸, a m茅s del Club d鈥橝rts i Oficis, els D贸nes Boixeteres, l’Associaci贸 d’Ames de Casa Tyrius, el Club de Cer脿mica Almussafes i el Foto-club La Imatge van participar en la fira per a exposar quadros, peces t猫xtils, obres d’art de cer脿mica, randes de boixets, fotografies i moltes altres creacions realitzades al llarg d’enguany.

Centenars d’assistents es van acostar al llarg del mat铆 al parc Central per a rec贸rrer les diferents parades, ubicats prop de la Casa Consistorial. Any rere any, l’objectiu d’esta proposta arrelada en el municipi 茅s la de donar a con茅ixer les propostes art铆stiques que s’impulsen anualment des de la Regidoria de Cultura en una jornada d’oci dirigida a tota la poblaci贸.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.