El parc Central d’Almussafes acull una fira tradicional d’estudiants i associacions locals

El parc Central d’Almussafes acull una fira tradicional d’estudiants i associacions locals
  • Entre les creacions exposades en el mercat destacaven pintures,  fotografies, randes de boixets, dissenys de moda i peces de ceràmica

Veïns i visitants es van congregar d’11 a 14 hores en la principal plaça de la població per a  admirar els treballs realitzats per les associacions locals i les peces artesanes tradicionals elaborades pels propis alumnes dels cursos artístics municipals. Al llarg de nombrosos llocs, els almussafenses es van trobar amb els oficis més representatius de la cultura local i van descobrir els processos d’elaboració d’una gran varietat de productes.

Els tallers municipals de ceràmica, pintura i tall i confecció, a més del Club d’Arts i Oficis, els Dónes Boixeteres, l’Associació d’Ames de Casa Tyrius, el Club de Ceràmica Almussafes i el Foto-club La Imatge van participar en la fira per a exposar quadros, peces tèxtils, obres d’art de ceràmica, randes de boixets, fotografies i moltes altres creacions realitzades al llarg d’enguany.

Centenars d’assistents es van acostar al llarg del matí al parc Central per a recórrer les diferents parades, ubicats prop de la Casa Consistorial. Any rere any, l’objectiu d’esta proposta arrelada en el municipi és la de donar a conéixer les propostes artístiques que s’impulsen anualment des de la Regidoria de Cultura en una jornada d’oci dirigida a tota la població.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.