Mor atropellat a Cullera un jove repartidor de menjar a domicili

Mor atropellat a Cullera un jove repartidor de menjar a domicili

Actualització de dimarts, 13 de juny

Presó sense fiança per al conductor

El magistrat titular del jutjat d’Instrucció número 4 de Sueca, en funcions de guàrdia, li imputa delictes d’homicidi imprudent, contra la seguretat vial i omissió del socors.

Ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança. El detingut ha comparegut avui davant el jutge instructor.

  • El conductor de la furgoneta superava la taxa d’alcoholèmia permesa i va ser detingut després de fugir

Dilluns, 12.- Un motorista de 19 anys va morir ahir a la nit en un accident a l’avinguda del Racó de Cullera al ser atropellat per una furgoneta que va fugir i el conductor de la qual va ser detingut una hora després a casa seua amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa.

El jove, identificat com a F.F.G. i de nacionalitat francesa, treballava com a repartidor de menjar ràpid i l’accident ha sigut catalogat com a laboral, han informat fonts de l’Ajuntament de Cullera i del CICU.

L’accident es va produir ahir cap a les 21.46 hores i al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, que va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar al jove durant més de mitja hora, que no van tenir resposta. Segons ha informat el CICU, la mort del motorista va ser instantània.

La Policia Local de Cullera va localitzar la furgoneta implicada en el sinistre en una zona del municipi i la dona del conductor va reconèixer els fets, per la qual cosa aquest va ser detingut al seu domicili.

Se li van practicar proves d’alcoholèmia i drogues, i va donar resultat positiu en taxa d’alcohol, segons fonts municipals.

L’home, E.C.D., també de nacionalitat francesa, va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària per la Guàrdia Civil de Cullera.

R.

Fotografia de Diego Moreno

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.