Corbera ha registrat avui un terratrémol d’escassa intensitat

Corbera ha registrat avui un terratrémol d’escassa intensitat

Actualització de dimarts, dia 13, a les 14:10
L’Institut geogràfic Nacional (IGN) informa que el terratrèmol s’ha revisat i ha canviat la seua localització i magnitud.

Un terratrémol d’escassa intensitat s’ha produït a Corbera a les 10:20 del matí d’avui (08:20:12, hora GMT). L’institut Geogràfic Nacional (IGN) ha registrat el moviment sísmic amb una intensitat d’1,6 en l’Escala de Richter i a 11 quilòmetres de profunditat. No ha estat apreciat per les persones.

Aquest moviment tel·lúric es produeix hores després d’altres tres enregistrats a la Ribera des del passat divendres. A les 20:44 (18:44:18 GMT) es va sentir lleugerament a les zones altes de Carlet un terratrémol de 2,7 amb epicentre al terme d’Algemesí.

Poc després, a les 21:18 hores (19:18:41 GMT), els sismògrafs en registraven altre d’1,9 a Alginet. Com en el cas de Corbera no va ser apreciat per les persones.

I a les 22:27 (20:27:56 GMT) d’ahir, dissabte, se’n produïa un tercer a Algemesí. Quedà registrat en 2,8 en l’escala de Richter i es va notar lleugerament a Carlet i Alginet.

Els terratrémols sentits tingueren una avaluació de III de l’Escala Macrosísmica Europea (EMS). En aquest nivell la vibració és feble i es percep en interiors només per unes poques persones. Les persones en repòs senten un balanceig o lleuger tremolor.

RBi

terratremol-corbera-11-juny-2017-ign


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.