El STICS-Intersindical Valenciana celebra el seu III Congrés a Cullera

juny-2017-congres-stics-intersindical-culleraSom un sindicat jove dins del gran projecte de la Intersindical Valenciana, però amb molt futur, tal com diu el nostre eslògan, estem presents en quasi tots els àmbits i tenim més de 90 delegats i delegades en les diferents empreses del País Valencià.

El STIC-Iv és el sindicat en el qual ens agrupem tots els sectors laborals de producció i dels serveis de l’activitat privada, dins i, en el marc de la Intersindical València. La vida sindical la modelen els afiliats i afiliades amb l’acció diària, actuant en la problematíca que dia a dia es dóna en els llocs de treball. Però no ens oblidem d’actuar també en àrees com la cultura, l’ecologia, la solidaritat, el pacifisme, el internacionalismo i la lluita per l’emancipació de totes les persones amb qualsevol tipus d’opressió. Treballem per una societat més justa i un món més saludable.

Som un sindicat lliure de lligams externs. Les decisions les prenem en assemblea. La informació és patrimoni de l’organització, i per tant tots i totes tenim dret a compartir-la en les mateixes condicions. No tenim estructura burocràtica vertical. El nostre sentit és ser una eina útil per a defensar els interessos dels treballadors i les treballadores.

No depenem de cap ajuda institucional, molt menys empresarial. Som lliures per a pensar i definir les nostres lineas d’actuació sense pressions polítiques, ni econòmiques. Les nostres publicacions, locals, serveis jurídics, acció sindical… tot ho paguem amb el nostre esforç i les nostres aportacions econòmiques. Açò garanteix la nostra llibertat.

Valencia, juny de 2017


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.