La Guàrdia Civil de Sueca actua contra dues persones per un presumpte delicte de robatori de taronges

La Guàrdia Civil de Sueca actua contra dues persones per un presumpte delicte de robatori de taronges

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca va procedir el passat 1 de juny a la recerca de dues persones, una dona i un home de 46 i 47 anys d’edat i nacionalitat espanyola, per un delicte d’apropiació indeguda.

Aquestes persones van sostraure més de 25.000 quilos de taronja d’explotacions agrícoles del terme municipal d’Alzira per a la seua venda en magatzems de compra-venda de cítrics, segons fonts de la institució armada.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil per la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors, eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades al deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció d’Alzira, terme municipal en el qual presumptament es va cometre el delicte.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.