José López, de Sax, guanya el concurs de fotografia de Setmana Santa de Sueca

José López, de Sax, guanya el concurs de fotografia de Setmana Santa de Sueca
  • Els suecans Ximo Capellino, Miguel Somovilla i Carlos Laguna també han estat distingits pel jurat

caminando-miguel-somovilla-campillo

‘Caminando’ de Miguel Somovilla

La instantània “Bercianos” de José López, de Sax, ha obtingut el primer premi, dotat amb 300 euros, en el Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa ‘Ciutat de Sueca’, organitzat per la Confraria Jesús Natzaré i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. López també ha guanyat el primer premi de la secció de reportatge, valorat també amb 300 euros.

En esta edició número vint del certamen es presentaren quaranta-quatre imatges de dotze autors de Sax, Crevillent, Algemesí, Corbera i Sueca. El segon i tercer premi de la primera categoria, en el qual les imatges recullen aspectes de la Setmana Santa, van ser per als suecans Ximo Capellino amb “L’Hora Blava” i Carlos Laguna per “Buscando una luz”. Tots dos rebran pels seus treballs 200 i 150 euros, respectivament.

A la secció de reportatge, que consta d’un conjunt de tres fotografies, el guanyador va ser el mateix José López amb “Sombras”. El segon premi, de 200 euros, va ser per a Manuel Candela, de Crevillent, per “Dimecres Sant a Crevillent”. Es van presentar nou col·leccions de huit autors.

En l’apartat local, destinat a instantànies realitzades a Sueca, el guanyador en la modalitat de fotografía individual fou Miguel Somovilla amb “Caminando”. Mentre que el premi al millor reportatge, va ser per a Ximo Capellino per “Setmana Santa”. Els guardons estan valorats en 100 euros cadascún.

El jurat va estar per format per Eloi Cárcel, profesional de l’audiovisual i disseny web; Vicent-Salvador Ferri Arenes, fotògraf i dissenyador gràfic; i Jordi Piris, fotògraf i realitzador audiovisual. Es van reunir en la seu de la confraria en presència de la presidenta de la congregació, Pepita Simó, i del secretari, Amador Merchante.

Els premis es lliuraran el dissabte, dia 17, en l’acte d’inauguració de l’exposició de les fotografies premiades i de la resta de treballs presentats a esta edició. La mostra es podrá visitar en l’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets, de 19 a 21 hores fins al 25 de juny.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.