El pilot de Cullera Vicente Pérez correrà en el GP de Catalunya

El pilot de Cullera Vicente Pérez correrà en el GP de Catalunya
  • El jove disputarà la seua segona carrera del mundial d’aquesta temporada amb Reale Avintia Racing

El pilot Vicente Pérez, nascut a Cullera, comença a tenir un lloc destacat en les carreres del mundial de motociclisme que se celebren aquesta temporada en el nostre país. Aquest cap de setmana correrà en el GP de Catalunya, en la categoria de Moto 3 i, de nou, amb el seu equip, el Reale Avintia Racing.

Aquesta serà la segona carrera del mundial de motociclisme en la qual participarà Pérez aquesta temporada, després que al maig correguera en el GP d’Espanya celebrat a Jerez. A més, la temporada passada ja es va estrenar en el GP de Xest.

Vicente Pérez correrà en el Circuit de Montmeló com wild card, és a dir, com a pilot convidat. El jove de Cullera s’ha mostrat molt satisfet amb la notícia. “Em vaig a esforçar al màxim perquè tot isca perfecte”, ha dit. Cal recordar que en el GP d’Espanya celebrat a Jerez va patir una caiguda que li va impedir acabar la carrera.

Pérez també va voler agrair al seu manager, el suecà Tomás Llopis, aquesta nova oportunitat. I és que, Pérez va començar la seua carrera en l’escuderia de Llopis, el Blumaq HMA Racing (que participa en les categories de Moto 4 i Pre Moto 3). Una oportunitat que li va obrir les portes al món del motociclisme. “Tinc tota la meua confiança dipositada en Vicente, sé que té un gran futur”, ha recalcat el seu manager.

Pérez també, es va mostrar agraït amb el seu patrocinador Blumaq i amb l’escuderia Reale Avintia Racing Quant a la resta de competicions en les quals participa aquesta temporada Pérez, assenyalar que a la fi de maig va quedar 6º en la carrera del Junior World Championship de Moto 3 que es va disputar en Le Mans.

Vicente Pérez va començar a córrer amb 6 anys i, un any després, es va unir a l’escola de motociclisme valenciana Bressol de Campions. El jove ha sigut subcampió d’Espanya de Moto 3. La passió per les motos li ve de família, el seu pare, Vicente Pérez, ja va ser pilot.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.