Centenars de veïns d’Almussafes acudeixen a la inauguració del Mes de l’Esport

Centenars de veïns d’Almussafes acudeixen a la inauguració del Mes de l’Esport
  • Comencen quatre setmanes amb desenes de competicions, conferències i tallers per a promoure la pràctica de l’esport

Centenars de veïns i veïnes d’Almussafes van participar el passat dissabte 27 de maig al matí en la festa d’inauguració del XVI Mes de l’Esport de la població, una iniciativa que va servir per a donar el tret d’eixida a una àmplia agenda d’activitats que durant els pròxims 30 dies oferirà als ciutadans desenes d’iniciatives esportives per a promoure l’activitat física.

Entre les 11 i les 13:30 hores, l’Ajuntament va desenvolupar en el Parc Central una sèrie d’activitats d’animació esportiva i tallers infantils i es va realitzar el lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Dibuix “Troba la Mascota del Mes de l’Esport”, els treballs del qual estaran exposats al públic en la sala de conferències del Pavelló Poliesportiu Municipal fins al pròxim 10 de juny.

Des d’ara i fins al pròxim divendres 30 de juny, dia en el qual se celebrarà la Gala de l’Esport, els almussafenys tenen l’oportunitat de descobrir noves disciplines esportives i d’iniciar-se en la seua pràctica gràcies a l’extensa programació proposada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat, que pot consultar-se en la pàgina web.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel propi consistori

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.