El suecà Alex Pérez guanya la segona prova de la Youth Riders Cup

alex-perez-sueca-youth-riders-cup-2017El pilot suecà Alex Pérez Viadel (Moto Club Sueca), de 14 anys d’edat, va guanyar la carrera de velocitat que es va celebrar el dissabte, dia 20, al circuit del Jarama (Madrid). Esta va ser la segona prova de la Youth Riders Cup organitzada per Chicho Lorenzo, pare del pilot i campió del món de MotoGP, Jorge Lorenzo.

Després de dues tandes d’entrenament cronometrades va ocupar la huitena posició en la graella d’eixida d’una carrera a 10 voltes. Cal destacar que era la primera vegada que Alex corria en este circuit, que es destaca per ser molt tècnic i en el qual s’han celebrat fins als anys 80-85 grans premis de motociclisme.

En les primeres voltes, després de l’eixida, ja era sisè en la classificació, destacant-se este grup de la resta de participants. Conforme anava passant les voltes, anava superant als rivals i pujant posicions en la classificació, sempre en les frenades i a les zones de corbes tècniques, fins que en l’última volta va aconseguir posar-se al capdavant arribant a la meta en primera posició a només 0,020 i 0,129 segons del segon i tercer classificat.

Es tracta d’una copa de promoció on totes les motocicletes són iguals, amb la mateixa cilindrada de 300 c.c. i de “carrer”, és a dir, no es poden preparar, per la qual cosa preval el pilotatge de cada pilot, tenint en compte que Alex té una major envergadura i pes que els seus rivals.

Després de dues proves celebrades, Alcarrás (Lleida) i Jarama en la classificació general provisional estan empatats Alex Pérez i Oscar Núñez amb 45 punts, destacant-se del tercer, amb 26 punts, Unai Orradre.

La tercera de les set proves de les que consta aquesta competició es dispuitarà el proper 4 de juny al circuït d’Alcarràs (el Segrià).

R.


 

  1. […] victòria duu a Álex a liderar la classificació provisional de la competició amb 70 punts. El passat 20 de maig també guanyava al circuit madrileny del Jarama. En la primera de les carreres, també disputada a Alcarràs, va quedar en segona posició. Ara li […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.