El suecà Borja Vendrell Talens, medalla de plata als campionats estatals de culturisme

El suecà Borja Vendrell Talens, medalla de plata als campionats estatals de culturisme

El suecà Borja Vendrell Talens va aconseguir la medalla de plata en la modalitat de culturisme clàssic i a la categoria de talla mitja al Campionat Nacional de Noray, celebrat el passat cap de setmana a Santa Pola.

El culturista va aconseguir la quarta posició a l’Open Verònica Gallego, celebrat recentment a Benidorm. Aquest resultat li dona dret a participar al Campionat d’Espanya, tot i que no hi assistirà per motius personals.

Aquesta temporada també s’ha proclamat campió absolut en la tercera edició de la Copa de València i en el campionat Costa Blanca, i ha tingut també una participació destacada en competicions de reconegut prestigi.

A valència quedà primer en la categoria de culturisme clàssic mentre a l’event Costa Blanca, a Alacant, va aconseguir la medalla de plata i l’or al millor posador. A la modalitat de culturisme clàssic, on el més important es tindre un físic estètic, l’estatura i el pes han d’anar en concordança.

Borja porta practicant aquest esport des dels 17 anys i participa en competicions des de l’any 2012. El culturisme és un esport molt sacrificat per als que el practiquen de manera professional, atès que tenen que seguir una dieta molt estricta, disciplina que es restringeix més si cal dies abans de les competicions.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.